Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s usb

zozy

Otázka

Dnes jsem si jako obvykle do psp hazel par mp3,normal vse slo,potom jsem pc vypl a po 2hod jsem si rek ze si tam hodim new iso,zapojil jsem usb do psp a potom do pc,v psp jsem zapl usb connection a v pc se mi ukazovalo ze zarizeni nebylo rozpoznano(pritom mi to normal pred tema 2hodkama fachalo)a tak jsem myslel ze se mi pokazil usb drat,tak jsem vzal od fotaku a nasledne od mp4 a pc porad ukazovalo tu chybu,tak jsem to zkusil zapojit do jineho pc a zase ta chyba...pak uz me napadlo ze je v prd**i karta ale ve ctecce karet fachala normal,tak jsem si psp vratil do puvodniho flashem s nadeji ze to pujde,ale pripojil jsem to a zase ta chyba,nejde se mi ani pripojit k ms,flash z recovery.pls pomozte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

měl jsem stejnej problem , zapni psp s drzenim R najed do toho servisniho modu a klikni na toggle USB kdyz sem mel pripojenej kabl s psp do pc tak se mi to hnet pripojilo po kliknuti , vyjed z servisniho menu a tet se pripoj normalne prez USB conection a hnet ti to pude teda aspon me to slo

edit: pomohlo ti to??

Odkaz ke komentáři

• 0

Nepouzil jsem edit protoze toto je odpoved:usb uz jede ale nevim cim to je protoze kdyz trochu zahybu s koncovkou usb od psp tak to najede a potom kdyz se to hybne tak to zase spadne takze to budu muset delat jak socha:D

Jinak manik.luke sice to nebylo timto co jsi psal ale diky:)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to teda nevim to ti asi neporadim radsi bych se kouknul dovnitř PSP (sice je to celkem o hubu ale..) jestli tam nemas neco uvolneniho jestli ti to PSPcko trba jen nezpadlo treba jen z maly vysky . Me takhle jedou zpadlo snad jen z 10 cm a myslel sem si ze sem oddelal Wi-fi pripojeni ale pak sem se kouknul do vnitr a bylo to jen uvlneny ... Ale jestli se bojis v 15 jit do vnitrka PSP nechal bych to na profesionalech ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu