Woytach Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Chtěl jsem se zeptat jestli existuje i jinej kvalitní prográmek na převod videí pro PSP než XviD4PSP. Hledal jsem v tuitoriálech a nenašel :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 Psp video converter:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 PSPvideo Express Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 DVDClone Mobile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woytach Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 fajn, je něco z toho freeware nebo to máte cracklý?!? :ziped: stáhnul jsem si Alive PSP video converter, je t ojednoduchej prográmek ale mám to free jen na pár dní...:roll: edit: koukám že PSP video express je free... díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Geoffrey Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 XviD4PSP, jednoduchý, rychlý, freeware. EDIT: To je tak, když si něko nepřečte pořádně první post... :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woytach Odesláno Červen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 to Geoffrey: OMG!! spíš si přečti ty můj dotaz!!! Chtěl jsem se zeptat jestli existuje i jinej kvalitní prográmek na převod videí pro PSP než XviD4PSP. a ty mi napíšeš XviD4PSP LOL :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Červen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2008 Mediacoder...je freeware a docela casto vychazi aktualizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Mediacoder ten mam a je celkově dobrej i kdyz me obcas nase** ale to jenom málo kdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robinecek Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 PSP video 9 sice o nem rozhlasu ju ze je na nic ale taky ze je sice ho mas myslim free na furt ale je to kajda a zasira PC a vubec nevim co se ti nelibi na XviD4PSP . Je to myslim ze jediny reseni co je rozumny. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woytach Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 nelíbí se mi na tom že mi to nefunguje ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ~SiMi^gD Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Když to neumíš rozchodit ... :dozey: Jinak asi XVID4PSP :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woytach Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 OMG, to ten kdo nepoužívá XVid4PSP se vymyká normálům a bude odsuzován a vystaven posměchu :thumbup: taky musí být někdo kdo podporuje konkurenci ne?!? :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 PSPvideo Express používal jsem taky tenhle ale že by byl kvalitní to fakt ne,je jednoduhej to je ale kvalita toho videa je priserná . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woytach Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Jo a taky není free ;) naštvalo mě, když jsem asi hodinu konvertoval a pak mi oznámilo že to udělalo jen 60% a ať si to koupim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robinecek Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Skus to PSP video 9 =PSP%20video%209&g"]http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/psp-video-9/?g[hledano]=PSP%20video%209&g[oz]=1.74 Sice jak sem psal nahore je to kajda ale taky je free a blbe se dava z PC pryc ale kdyz nechces ten XVID4PSP. Ale to proekdlo furt plati Komu neni rady. tomu neni pomoci :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Woytach z jakyho duvodu se vyhejbas xvid4psp jak cert krizi? xD Je to bezkonkurencni program na konvert videa do psp, hromada nastaveni, jednoduchy ovladani, moznost nastavovani priority, atd., atd. ... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robinecek Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Prej mu nefunguje tak proto ale nevim co to je za vymluvu staci si k tomu stahnou jen urcite programky http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007090029 kdyby nevedel jak to na instalovat a Woytach . Proste jestli chces free a aby to melo neakou kvalitu tak jedine Xvid4PSP. A ne neaky divny programy co pak skoro nedostanes pryc z PC. Ale to je ciste muj nazor ;) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woytach Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Právě, stačí jen některý prográmky, Framework je úplně děsný. Mám v kompu už tři verze framework, ne že by fungovala ta nejnovější, musím mít prostě všechny verze :angry: A i když si počítač za**** všema věcma co ty XviD chtěj, tak mi stejně píše "some error heppend" fakt, tohle mi nepřipadá jako super prográmek To máte fuk, neřešte to, já se s tím nějak poperu :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robinecek Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 OK věřime ti Woytach ;) ale ještě co máš za kompa jako Win , Mac , Linux ,.. ale asi mas win. co ? Tak bych se radsi kouknul jestli mas aspon nad XP nebo to Xpcko minimalne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woytach Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Jasně že mám XP, nejsem blbej abych to zkoušel na win95 :cheesygrin: A instaloval jsem kvůli tomu SP 2, prostě to je fuk, zkusim to rozchodit na kompu u táty, ten je trošku silnější dělo, tak tam to snad půjde. :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robinecek Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Ok hodně štěsti teda ;) jo a jestli to nepujde i na tom tatovim tak si uz proste stahuj jen filmy v tom formatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 ^^ Tak asi třeba tady nejsou všeci film co om chece že :dozey: ... jinak myslim že taky Xvid4PSP je nejlepší program ;) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirka123 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 dobrý je psp movie creator nebo dvd clone mobile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woytach Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 ... nebo dvd clone mobile Jo přes to jsem to dělal u známýho, ale neměl jsem s sebou kartu takže jsem to pak v PSP nemohl odskoušet :roll: Jinak tady u táty už mi to fachá, takže v pohodě ;) Prostě doma mám pomalýho šneka... No když mám červenýho trpaslíka na DVD tak se mi zdá zbytečný to hledat na netu ve formátu pro PSP a i kdyby tak občas potřebuje každej nějaký to video převíst sám ne?!? :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Woytach Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 ještě mám jeden dotaz, v tom XviD4PSP jsem zkusil překonvertovat video do 368*272 a ne do 480*272 (mám vstupní formát 3:4, tak aby to nebylo roztáhlý) PSP mi to v poho přehrálo a dalo se to klidně přehrávat ve fullscreen, takže nemusí být 480*272, nebo to má nějaký jiný nevýhody?!? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Woytach
Chtěl jsem se zeptat jestli existuje i jinej kvalitní prográmek na převod videí pro PSP než XviD4PSP.
Hledal jsem v tuitoriálech a nenašel :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts