Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Konvert videa

Woytach

Otázka

Recommended Posts

• 0

Skus to PSP video 9 =PSP%20video%209&g"]http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/prevody_formatu/psp-video-9/?g[hledano]=PSP%20video%209&g[oz]=1.74 Sice jak sem psal nahore je to kajda ale taky je free a blbe se dava z PC pryc ale kdyz nechces ten XVID4PSP. Ale to proekdlo furt plati

Komu neni rady. tomu neni pomoci :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Prej mu nefunguje tak proto ale nevim co to je za vymluvu staci si k tomu stahnou jen urcite programky

kdyby nevedel jak to na instalovat a Woytach . Proste jestli chces free a aby to melo neakou kvalitu tak jedine Xvid4PSP. A ne neaky divny programy co pak skoro nedostanes pryc z PC. Ale to je ciste muj nazor ;) .
Odkaz ke komentáři

• 0

Právě, stačí jen některý prográmky, Framework je úplně děsný. Mám v kompu už tři verze framework, ne že by fungovala ta nejnovější, musím mít prostě všechny verze :angry:

A i když si počítač za**** všema věcma co ty XviD chtěj, tak mi stejně píše "some error heppend" fakt, tohle mi nepřipadá jako super prográmek

To máte fuk, neřešte to, já se s tím nějak poperu :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0
... nebo dvd clone mobile

Jo přes to jsem to dělal u známýho, ale neměl jsem s sebou kartu takže jsem to pak v PSP nemohl odskoušet :roll:

Jinak tady u táty už mi to fachá, takže v pohodě ;) Prostě doma mám pomalýho šneka...

No když mám červenýho trpaslíka na DVD tak se mi zdá zbytečný to hledat na netu ve formátu pro PSP a i kdyby tak občas potřebuje každej nějaký to video převíst sám ne?!? :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0

ještě mám jeden dotaz, v tom XviD4PSP jsem zkusil překonvertovat video do 368*272 a ne do 480*272 (mám vstupní formát 3:4, tak aby to nebylo roztáhlý)

PSP mi to v poho přehrálo a dalo se to klidně přehrávat ve fullscreen, takže nemusí být 480*272, nebo to má nějaký jiný nevýhody?!? :roll:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu