gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 - Myslíte si, že jste chytří? - Umíte alespoň základy angličtiny? - Umíte logicky uvažovat? - Jste trpěliví? - Rádi řešíte hádanky? Pokud jste na všechny tyto otázky odpověděli kladně, klikněte SEM. Autoři těchto stránek uvádějí, že jde o nejobtížnější hádanku na Internetu. Vězte, že vás čeká 139 levelů (obrazovek). Musíte se vždy dostat na další, a to jakýmkoli způsobem. Stačí mít oči otevřené, cokoli může být vodítkem, které vás posune dál... Projít všemi levely se podaří přibližně každému miliontému. Zatím to zvládlo 114 lidí z 11 007 865. Pokud to zmáknete, jste naprosto a bez výhrad GENIÁLNÍ a dostanete od tvůrců NOTPRONu certifikát. Hodně stěstí! :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Celkem dobrý!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Ne celkem, je to bomba. Jsem v levelu 7 a můžu říct, že už šestka byla celkem maso. Jen prosím - nepište sem řešení jednotlivých levelů, protože tím nikomu nepomůžete. Z dalšího levelu se potom stejně sám nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Tak dobře, je to hustý... ale celkem těžký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 akoze nechapem tomuto...som na druhej obrazovke a co tam mam akoze robit? o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 A vo...vó tom to je, myschoo. Naprosto VŠECHNO je logické, na VŠECHNO se dá přijít, ŽÁDNÝ pokus-omyl. Otevři si nápovědu (Hints and rules). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 akoze nechapem tomuto...som na druhej obrazovke a co tam mam akoze robit? o_OJJ je to trapne jednoduche :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Od levelu 6 začíná celkem přituhovat, tam už jsem se musel hrabat ve zdrojovém kódu stránky 8) Teď jsem v levelu 7 a zatím se nechytám... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Nechápu co mám dělat ve 4... (kde najít jméno a heslo???) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 poraďte please... (třeba přes PM)... dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Dane-czechu, to opravdu nemá cenu, nevěříš? Tuhle hádanku ber jako plavání - pokaždé je úsek o něco delší. Pokud neuplaveš 150 metrů sám, nemá cenu aby Ti někdo pomáhal, protože další úsek má 200 m. Chápeš to? Věř mi, vím o čem mluvím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Dane-czechu, to opravdu nemá cenu, nevěříš? Tuhle hádanku ber jako plavání - pokaždé je úsek o něco delší. Pokud neuplaveš 150 metrů sám, nemá cenu aby Ti někdo pomáhal, protože další úsek má 200 m. Chápeš to? Věř mi, vím o čem mluvím... tak aspoň malou nápovědu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 tak aspoň malou nápovědu... Nápověda zní: dobře, ale opravdu DOBŘE se dívej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 No tak tato hadanka je masaker :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 ty voe-já sem asi slepej, že sem si toho nevšim... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 fakt dobreeee trapim sa zo 6-kou :lol: edit- no tak to heslo v6 je pravda :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Trapim se s 3=kou spolecne se Shadowem :-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 fakt dobreeee trapim sa zo 6-kou :lol: 6. level odděluje zrno od plev, doteď to byla sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Hmmm, radši sem to vzdal, 15 minut sem čuměl na 2. level jak magor a stejně sem nic nevykoumal! :shock: :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Už sem u 11, ale tam sem se jaksi seknul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Už sem u 11, ale tam sem se jaksi seknul...OMFG tak ty si borec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dane-czech Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Nějak mi to nejde dál, tak asi na to kašlu a zkusim to zejtra... ták čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 jsem u 6 a skousem ten zdrojovej kod ... jinak nevim .. heh uz to mam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Už sem u 11, ale tam sem se jaksi seknul... Jen jestli nás trošku nehoupáš... :twisted: Jsem v osmičcééé!!! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 kua to coje ze too new?????? :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.