Karas12 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jde se vám přihlásit na travian???mi to právě nejde tak bych potřeboval poradit!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 psp na to nema novej flash player Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Travian je JS snad ne? To neni flash. A login urcite neni ve flashi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 tak napis do browseru treba s7.travian.cz (bez www)a rovnou se muzes lognout ;) (misto sedmicky dej cislo tveho serveru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 login sem nemyslel ale to jak tam beha ten cas, suroviny a lidicky ve vesnici s tim melo tusim problemy. jednou se to tu resilo a vysledek byl ze nema novej flash nebo neco co to potrebuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 nevim proc ne me to funovalo ale je to nanic stranej obraz:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karas12 Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 tak napis do browseru treba s7.travian.cz (bez www)a rovnou se muzes lognout ;) (misto sedmicky dej cislo tveho serveru) to jsem už taky skoušel!ale přesměruje mě to na www.travian.cz !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 to jsem už taky skoušel!ale přesměruje mě to na www.travian.cz !!!! prdlajz, ty před to dáváš www. musíš tam vepsat jenom s7.travian.cz <<< takhle to jde, hrával jsem taky přes PSP traviana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karas12 Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 prdlajz, ty před to dáváš www. musíš tam vepsat jenom s7.travian.cz <<< takhle to jde, hrával jsem taky přes PSP traviana v psp jsem zadal:s15.travian.cz a místo s15.travian.cz mi naskočilo www.travian.cz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 aha, tak to teda nevim proč, mě to vždycky šlo...zkoušej to dál :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karas12
jde se vám přihlásit na travian???mi to právě nejde tak bych potřeboval poradit!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts