ZAPO Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Cus lidi hle chtel bych si koupit tedle skin : http://www.playcentrum.cz/wrapstar-drama-psp-slim-526101.htm tak se chci zeptat esi s tim mate nekdo nejake zkusenosti ?? pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jsou to prostě samolepky z kvalitního materiálu....jde o to, jak se chováš k PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 A je tazke to nalepit ? Mozem nieco po*rat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmoKe911 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 A je tazke to nalepit ? Mozem nieco po*rat ? Vždy se dá něco pos*at :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jj jsou to velmi kvalitni nalepky jednu sem kdysi tady vyhral nalepit je to celkem tezky ale da se to ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Ono asi půjde jen o zručnost, myslím si ale, že to stojí za to zkusit ... Vypadá to krásně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal121468622172 Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 je to celkem cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Srpen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2008 Joo tyhle nalepky sou celkem luxusni, kdys dobre vycistis cely psp a pak to tam i dobre nalepis :-) tak je to fakt dobry... Kupodivu tam ty nalepky docela drzej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrželka Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Jj, taky si chcu koupit jednu z playcentra už se na ni tesim jako vcela na med Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 ja mel taky tuto nalepku...nejprve sem to mel vepredu i vzadu ale pak sem ten predek sloupl pac me to prestalo bavit :) material je kvalitni a myslim ze vydrzi naveky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 ja som si objednal z ebayu za takych 200sk krasny skin ale je to na ceramic white a ja mam black tak uvidime :D EDIT...a je to na slim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 včera mi jedna přišla z istyles.com jestli chcete dam foto lepil sem to tam 10 min. a vypadá to supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersian Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 Kašli na playcentrum, mají to tam strašně předražené :)) www.istyles.com a mimochodem tam jsou i skiny na jiné konzole ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 včera mi jedna přišla z istyles.com jestli chcete dam foto lepil sem to tam 10 min. a vypadá to supr hod foto prosim premyslim ze si taky jeden objednam:) EDIT: v poho pockam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Srpen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2008 tak ale nebude to hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 mám dotaz , jde to i na psp slim ? EDIT : Už to vim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R@d@R Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 A jaké je poštovné když budu objednát z istyles.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Tak vím že tohle je starej topik ale objednával jste někdo z istyles.com? Zajímalo by mě jak je to z poštovným a platbou... Díky za odpověď:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Ahoj hele kdyz bych si koupil wrapstar skin na PSP 2000 bude mi to pasovat i na 3000 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Pravděpodobně by mělo páč jsou skoro stejná, ale není to na sto pro, že to pude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Pravděpodobně by mělo páč jsou skoro stejná, ale není to na sto pro, že to pude.. ... nepudou, pac ty tlacitka dole maji jiny tvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 hoj pls kolik je to postovne pls :) popripade je lepsi kupovat z istyles nebo rovnou z decalgirl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 www.konzole-prislusentvi.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 www.konzole-prislusentvi.cz hm dik tam sice skiny sou ale teda neverim jim . dle me je to nekvalitni jelikoz to neni od decalgirl :X spis mi nekdo pls reknete jestli je lepsi koupit skin z decalgirl nebo istyle kde to vyjde levnejc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Já z tama mám a zdá se mi kvalitní měl sem i decalgirl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.