407sw Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 takze na netu sem pri brouzdani nasel tohle http://www.prizee.com/ dle vseho se tam nak vydelavaj body na ceny, mato nakou cenu ??? moje AJ je katastrofalni muze nekdo s tim pls poradit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 hrával jsem to , ale je to totální kravina ... vyděláš tam pár těch bodů za který si koupíš tak plyšáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 je to totalni blbost ja sem si obednal plysaka a stejne mi neprisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 omg ty nedas pokoj s tim jak si vydelat penize vid? uz tady od tebe s tim jsou tak 3 topicy :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 tak tak bez na brigadu a vydelej si na to normalne poctive furt naky figle bys chtel proste bez prace nejsou kolace........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 takze na netu sem pri brouzdani nasel tohle http://www.prizee.com/ dle vseho se tam nak vydelavaj body na ceny, mato nakou cenu ??? moje AJ je katastrofalni muze nekdo s tim pls poradit ?? sry za spam ale ta stranka je francouzky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Jak řekl PSP 05.07.2008 21:24 Psp tak tak bez na brigadu a vydelej si na to normalne poctive furt naky figle bys chtel proste bez prace nejsou kolace........ Nebo skus od rodicku ty taky neco daj ne ? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.