gemi Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 A je to tady zase - nový ročník soutěže o nejlepší gól - střelce fóra - v PES 6! Bližší pravidla a podmínky upřesní will. 8) Hraje se o film Strážní andělé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Heh tak ja mam jeden pekny z treningu ale nemam PSP aby som to natocil takze iba poslem save... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeko Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 mmt nejedná se o UMD ale o DVD?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 mmt nejedná se o UMD ale o DVD??Ehm Nejlepší gól v PES 6 - soutěž o DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 uz se tesim na ty goly je to zajimave se divat jak si to davate ale stejne to hrat nebudu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Takze hned tu pridavam moje 2 podarene goly z treningu pokial by to bolo mozne nech to niekto nahra cez mobil a uploadne to tu ;) :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Takze hned tu pridavam moje 2 podarene goly z treningu pokial by to bolo mozne nech to niekto nahra cez mobil a uploadne to tu ;) :cry:jasně......zatím posílejte návrhy a já to pak předělám mobilem aby na to mohl každej kouknout a mohl hlasovat........ návrhy posílejte do tohodle topiku do 15.1.2007 [highlight=red:77239ebf67]návrhy posílejte do tohodle topiku do 15.1.2007[/highlight:77239ebf67] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Mam dotaz.Kolik kazdej muze poslat golu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 každej tři...jako minule...ale je fakt čas, takže hrajte a potom teprve dám VIDEA k posouzení ostatním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Tak koukam na dalsi soutez v PESu...urcite poslu nejaky golicek jako minule. ALe zatim jen dostavam, tak nevim, nevim...hahahaha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pizzadox Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 udelejte s toho video at semuzou pokochat i ostatni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 udelejte s toho video at semuzou pokochat i ostatnipo 15.1 udělám......teď zatím jenom návrhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Koukam zajem nulovej :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NecroMachine Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Par golu bych sem dal ale nevim jak to sem dat pro stazeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Par golu bych sem dal ale nevim jak to sem dat pro stazeni.Zabal to do raru a pak to sem upni.V odpovedi mas pridat soubor.Do souteze muzes poslat tri goly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 hoši ani se nesnažte protože to vyhraju já :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 hoši ani se nesnažte protože to vyhraju já :PNo to teda nevim.Dneska se mi povedl gol stoleti a mozna gol PES vsech dob :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 hoši ani se nesnažte protože to vyhraju já :PNo to teda nevim.Dneska se mi povedl gol stoleti a mozna gol PES vsech dob :lol: :lol:Hmm no pokial to bol taky ako ja som dal v PC verzii PES (od brankara k brankarovi) tak si jeff... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 hoši ani se nesnažte protože to vyhraju já :PNo to teda nevim.Dneska se mi povedl gol stoleti a mozna gol PES vsech dob :lol: :lol:jo ttj já dávám také goly ajké se líbí mě tzn...z dálky bomby do vinklu :P ...ale zkusit to můžuEDIT:pošli mi ten goll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 hoši ani se nesnažte protože to vyhraju já :PNo to teda nevim.Dneska se mi povedl gol stoleti a mozna gol PES vsech dob :lol: :lol:jo ttj já dávám také goly ajké se líbí mě tzn...z dálky bomby do vinklu :P ...ale zkusit to můžubomby z dalky do sibenice sou pekny a efektni ale ja mam radsi goly po peknych akcich nebo standarktach :lol: Nic nechci tady delat OT :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 hoši ani se nesnažte protože to vyhraju já :PNo to teda nevim.Dneska se mi povedl gol stoleti a mozna gol PES vsech dob :lol: :lol:jo ttj já dávám také goly ajké se líbí mě tzn...z dálky bomby do vinklu :P ...ale zkusit to můžubomby z dalky do sibenice sou pekny a efektni ale ja mam radsi goly po peknych akcich nebo standarktach :lol: Nic nechci tady delat OT :wink:standartky taky miluju a akce taky prostě všechny pěkné goly :P dobré konec OT :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Je to nespravedliví, nebudu si kvůli soutěži kupovat takovou kravinu jako je PES........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Koukam zajem nulovej :cry:klídek....řekl jsem že je čas........skoro měsíc.....já dám návrhy až na poslední chvíli.....vyberu nejlepší z nejlepších :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2006 Je to nespravedliví, nebudu si kvůli soutěži kupovat takovou kravinu jako je PES........upgraduj........nevím jak bys porovnával Tekkene nebo třeba GTA...... :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Je to nespravedliví, nebudu si kvůli soutěži kupovat takovou kravinu jako je PES........ si ho pujč, stejně se ti to pak tak zalíbí že si to koupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.