jak.to Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Čuz potřebuju poradit ohledně koupě Mp3 přehrávačee...já se v tom vůbec nevyznám:D..takže jesli někdo máte náký zkušenosti tak pls poradte.....musim se vejít tak max do 3 tisíc...víc nemám.......takže pls žádný OT:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jdi do creative ZEN fakt super prehravac kam se na nej hrabe Ipod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jake mas pozadavky ? jestli ti staci obyc, tak staci jit na czc.cz / alza.cz, dat si radit dle ceny a jen si vyber dle velikosti pameti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 jake mas pozadavky ? jestli ti staci obyc, tak staci jit na czc.cz / alza.cz, dat si radit dle ceny a jen si vyber dle velikosti pameti.. No právě...já už tam byl...ale jak řikám vůlůůůbec tomu nerozumim.......takže chci ten nejlepší do 3 tisíc-----asi mi stačí aby uměl jen ty mp3...ale něco navíc by nebylo špatný:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Opravdu Creative ZEN fakt super prehravac.. hraje krasne ciste i s prilozenymi sluchatky... Tady mas odkaz http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49931 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 hele tedka jsem si kupil za 1800,- 2gb s berevným displayem 260k barev 320x240 na ms micro SD + foťák 1.3(fotky+videa) radio(nahrávání z radia) hry xD , ebooky... Easy Touch http://easy-touch.com/EN/products/consumer_electronics/p35075/et-3040b_2_4__4gb_microsd_foto/ a jsem s tím celkem spokojen za tu cenu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 hele tedka jsem si kupil za 1800,- 2gb s berevným displayem 260k barev 320x240na ms micro SD + foťák 1.3(fotky+videa) radio(nahrávání z radia) hry xD , ebooky... Easy Touch http://easy-touch.com/EN/products/consumer_electronics/p35075/et-3040b_2_4__4gb_microsd_foto/ a jsem s tím celkem spokojen za tu cenu;) co to má za hry?:lol: tetris sudoku?:D jo a jak dobrej je ten fotak?:D (asi mam ve svym D750i lepsi co:D:roll: ) jo a nabijecka k tomu je?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 co to má za hry?:lol: tetris sudoku?:D jo a jak dobrej je ten fotak?:D (asi mam ve svym D750i lepsi co:D:roll: ) jo a nabijecka k tomu je?:) nevim jedna tam byla ale tu jsem smazal xD další se daj stáhnou ale nevím kde xD ten fotak normál 1.3 ale video vypadá líp než u mobilů s 1.3foťákem xD má to i reprák... nabíjí se přes mini usb (je u toho) a pak out usb do zásuvky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 Dík..moc...ale pls eště náký další by nebyly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 No právě...já už tam byl...ale jak řikám vůlůůůbec tomu nerozumim.......takže chci ten nejlepší do 3 tisíc-----asi mi stačí aby uměl jen ty mp3...ale něco navíc by nebylo špatný:D mam iriver x20 - fakt super prehravac!!! http://www.eleshop.cz/prodej/iriver-x20-2gb-black-184851 Dalsi pamet ejstli chces tak si dokoupis za par korun. A iriver je trida mezi prehravacema. Zvoleny taky prehravacem roku. OT: Do prd`l` ja ho kupoval za 3200 :D uz je to davno :D prave vysel xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 nechci zbytecne zakladat dalsi topic tak se sem vetru ;) taky bych potreboval radu..nejakou mp3 nemusi to umet nic vic..nepotrebuju barevny display staci mi ciste mp3 a hlavne aby to melo reprak ktery hraje "slusne" nebo proste co nejlip... poradite nekdo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2008 nechci zbytecne zakladat dalsi topic tak se sem vetru ;) taky bych potreboval radu..nejakou mp3 nemusi to umet nic vic..nepotrebuju barevny display staci mi ciste mp3 a hlavne aby to melo reprak ktery hraje "slusne" nebo proste co nejlip... poradite nekdo? :) hele tak to si kup lacnou mp3 a dokud repráky(ty co bývaj u mobilu nebo u mp3 stojí za ho*no...já si kupil repráky k mp3 na 4 baterky od creative hrajou fakt božsky! ale nejsou nějak extra hlasité... stály mne 1500,- xD repráky kupit dobré za 500,- já chtěl nějaký fakt kvalitní xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 mam iriver x20 - fakt super prehravac!!! http://www.eleshop.cz/prodej/iriver-x20-2gb-black-184851Dalsi pamet ejstli chces tak si dokoupis za par korun. A iriver je trida mezi prehravacema. Zvoleny taky prehravacem roku. OT: Do prd`l` ja ho kupoval za 3200 :D uz je to davno :D prave vysel xD Hej ten vypadá supr.......a krom mp3...to video přehraješ na tom vůbec něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Hej ten vypadá supr.......a krom mp3...to video přehraješ na tom vůbec něco? nejen vypada ;-). Baterka vyderzi dost, muzes na tom poustet videa. Mas k tomu program od nich ktery ti to hodi do toho potrebneho formatu. Je jednoduchej, mam na nem videa z youtube :). Jinak jezdeni menu probiha s tim kulatym, kdyz to otacis, nahrava z radia-v dobre kvalite.. Stoji za to. Pokud by jsi mel jeste dalsi drobnejsi otazky tak mi napis na ICQ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Červen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Hele tak nakonec chci asi Emgeton...ale nvm jesli M6 ..kerej nemá dotykáč nebo tenhle : http://www.emg-shop.cz/detail/4-gb/emgeton-m7-cult-black-4gb-akce-hifi-sluchatka-e3c-nabijecka-1/ pls jesli s nima někdo má zkušenosti tak napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.