Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
hele tedka jsem si kupil za 1800,- 2gb s berevným displayem 260k barev 320x240

na ms micro SD + foťák 1.3(fotky+videa) radio(nahrávání z radia) hry xD , ebooky...

Easy Touch http://easy-touch.com/EN/products/consumer_electronics/p35075/et-3040b_2_4__4gb_microsd_foto/

a jsem s tím celkem spokojen za tu cenu;)

co to má za hry?:lol: tetris sudoku?:D jo a jak dobrej je ten fotak?:D (asi mam ve svym D750i lepsi co:D:roll: ) jo a nabijecka k tomu je?:)

Odesláno
co to má za hry?:lol: tetris sudoku?:D jo a jak dobrej je ten fotak?:D (asi mam ve svym D750i lepsi co:D:roll: ) jo a nabijecka k tomu je?:)

nevim jedna tam byla ale tu jsem smazal xD další se daj stáhnou ale nevím kde xD

ten fotak normál 1.3 ale video vypadá líp než u mobilů s 1.3foťákem xD

má to i reprák...

nabíjí se přes mini usb (je u toho) a pak out usb do zásuvky;)

Odesláno
No právě...já už tam byl...ale jak řikám vůlůůůbec tomu nerozumim.......takže chci ten nejlepší do 3 tisíc-----asi mi stačí aby uměl jen ty mp3...ale něco navíc by nebylo špatný:D

mam iriver x20 - fakt super prehravac!!! http://www.eleshop.cz/prodej/iriver-x20-2gb-black-184851

Dalsi pamet ejstli chces tak si dokoupis za par korun.

A iriver je trida mezi prehravacema. Zvoleny taky prehravacem roku.

OT: Do prd`l` ja ho kupoval za 3200 :D uz je to davno :D prave vysel xD

Odesláno
nechci zbytecne zakladat dalsi topic tak se sem vetru ;) taky bych potreboval radu..nejakou mp3 nemusi to umet nic vic..nepotrebuju barevny display staci mi ciste mp3 a hlavne aby to melo reprak ktery hraje "slusne" nebo proste co nejlip... poradite nekdo? :)

hele tak to si kup lacnou mp3 a dokud repráky(ty co bývaj u mobilu nebo u mp3 stojí za ho*no...já si kupil repráky k mp3 na 4 baterky od creative hrajou fakt božsky! ale nejsou nějak extra hlasité... stály mne 1500,- xD

repráky kupit dobré za 500,- já chtěl nějaký fakt kvalitní xD

Odesláno
mam iriver x20 - fakt super prehravac!!! http://www.eleshop.cz/prodej/iriver-x20-2gb-black-184851

Dalsi pamet ejstli chces tak si dokoupis za par korun.

A iriver je trida mezi prehravacema. Zvoleny taky prehravacem roku.

OT: Do prd`l` ja ho kupoval za 3200 :D uz je to davno :D prave vysel xD

Hej ten vypadá supr.......a krom mp3...to video přehraješ na tom vůbec něco?

Odesláno
Hej ten vypadá supr.......a krom mp3...to video přehraješ na tom vůbec něco?

nejen vypada ;-). Baterka vyderzi dost, muzes na tom poustet videa. Mas k tomu program od nich ktery ti to hodi do toho potrebneho formatu. Je jednoduchej, mam na nem videa z youtube :). Jinak jezdeni menu probiha s tim kulatym, kdyz to otacis, nahrava z radia-v dobre kvalite.. Stoji za to. Pokud by jsi mel jeste dalsi drobnejsi otazky tak mi napis na ICQ ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu