Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s wifi

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

ja mam ten isty problem...pritom sa pripajam na moju siet so sifrovanim wpa, a aj ked si nastavim IP rucne, nepripoji ma..a fakt ze neviem co s tym?(signal 97%)

to BAZIM

mne to pripojilo aj na 20%siet aj ked casto vypadavalo.Toto vlastne nemusi byt riesenie tvojho problemu, ta siet moze mat MAC filtrovanie a aj ked sa zda ako ''security none'' ty sa na nu nepripojis, pokial nie je v ap nastavena vynimka na tvoju MAC adresu

• 0
Odesláno

alebo to moze byt tym co som v top[icu pisal ja. Wifi vysiela s pouzitim protokolu 802.11 g co vlastne ako som zistil PSP nepodporuje(podporuje ocividne starsie : 802.11 b).

tym padom to vyzera ze siet ti najde, ale pri pripajani ty hodi ten dotaz ktory tu popisujete.

Jedine mozne riesenie je tym padom povolit v routry(alebo akomkolvek vysielaci WiFi) protokol 802.11b popripade b+g.

A z toho vypliva ze to musi byt vasa siet, nie nejaka nahodna, ku ktorej nemate pristup.

• 0
Odesláno

ja som pozeral na nete, a nikde sa nepise ze PSP sa dokaze pripojit len na standart 802.11b.

Docela rad by som aj ja vedel v com to je...alebo pokial to niekto uspesne napojil na ''g''ckovy protokol nech sem napise.

alebo by sa to dalo zistit tym ze si z PSP sptavim AP stanicu a cez nejaku aplikaciu v notasy najdem typ vysielacieho protokolu...ale najprv musim poupratovat :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu