MichaelMax Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Ahoj Mam dotaz. Stava se vam taky,ze se vam vypne bezdrátový ovladač (gamepad) Mne posledni dobou casto a konkretne v Bad Company. Poradite co s tim?? Baterie jsou nabite:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Amper Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 me se to stavalo taky kdyz sem tam mel neorigo baterky(byly uplne nove ale ovladac se vypl),tak zkus koupit play and charge kit a mas to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MichaelMax Odesláno Červen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 me se to stavalo taky kdyz sem tam mel neorigo baterky(byly uplne nove ale ovladac se vypl),tak zkus koupit play and charge kit a mas to Diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onzin Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Ja mam normalni nabijecky a taky fungujou, jako charge kit a s neorigo batekama mam jednu zksenost, koupil jsem si je a hral sem 5h apak se ovladac vypl, akorat se to s nima rychlejc vybije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MichaelMax Odesláno Červen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Ja mam normalni nabijecky a taky fungujou, jako charge kit a s neorigo batekama mam jednu zksenost, koupil jsem si je a hral sem 5h apak se ovladac vypl, akorat se to s nima rychlejc vybije. No ja koupil xko a baterky byly v tom,a zatim jsem nemenil. Zaclo mi to delat az pri hrani Bad company tak nevim, na jine hre jsem to zatim netestoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plp Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 mam xko mesic,a zatim sem nemenil baterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onzin Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 mam xko mesic,a zatim sem nemenil baterky tak kdyz ho nehrajes 10 h denne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 1, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Ja pouzivam klasicky nabijeci tuzkovky a no problem.... Ze jsou baterie vybite poznas ze zeleny prstenec na ovladaci zacne blikat dokola ve smeru hodinovych rucicek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 A jak to je vubec s tím když jsi koupim ještě jeden ovladač k xku a budem chtt hrát ve 2 musí se ten ovladač nějak instalovat nebo jen dám baterky a jede hned si najde konzoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 A jak to je vubec s tím když jsi koupim ještě jeden ovladač k xku a budem chtt hrát ve 2 musí se ten ovladač nějak instalovat nebo jen dám baterky a jede hned si najde konzoli... vlois baterky , zmacknes connect na konzoli + connect na ovladaci a uz se pripoji a hrajes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 vlois baterky , zmacknes connect na konzoli + connect na ovladaci a uz se pripoji a hrajes Jeste mam za to ze musis udelat druhej profil pro druhyho hrace.. Jinak ja sem si vypnul vybrace, stejne ty vybrace jsou porad stejny a baterky drzi uz pekne dlouho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stormi Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Nemusis, jenom u nejakych her, ale nemusis..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MichaelMax
Ahoj
Mam dotaz. Stava se vam taky,ze se vam vypne bezdrátový ovladač (gamepad)
Mne posledni dobou casto a konkretne v Bad Company.
Poradite co s tim?? Baterie jsou nabite:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts