Robinecek Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Hele štve mě jak se pomalu piše na tom PSPčku rád bych psal na PSPčku jako v PSP-maps v. 1.2 de to něak udělat aby to byla tadle klavesnice ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 To tuším nejde změnit, ale já už jsem si zvykl a píšu docela rychle i na PSP, taky si zvykneš ... jinak si prosimtě oprav to slovo píŠe :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robinecek Odesláno Červen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 hh :D sorry no , ale ja myslel že uš sem to tam někdy takhle měl na intaku a mysli že to bylo kvuli XMB menu ale tet jaky to bylo menu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chytil123 Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 To by bylo good,ale pochybuju ze to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robinecek Odesláno Červenec 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 štve mě to protože ta klavesnice je fakt dobra a furt mačkat jak kkt X porad do kola a napisu CAU za 30 secund a tady bych to hrave dal za 5 sec. to ke to samy jak na mym mobu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Kdyby to slo taky bych to uvital Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Driver1468621779 Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 tak klavesnice v v PSPje v pohodě pišu na ní velice rychle a stačí mi bohatě.napisu na ni vetu za 10sec. ,zbytecny rozhovor taková klávesnice jak chceš na PSP neexistuje :D:lol: EDIT.tuhle klavesnici muzes pouzivat jenom v pspmaps a afkim a myslim jeste neco,. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robinecek Odesláno Červenec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 4 Driver: Jasny jak tu rikal Lence ze jde o zvyk ale ta klavesnice na PSPje ale jen v něakym programu , kterej se menuje PSP-Maps v 1.2 . Jinak debata mi nepride moc zbytecna. A myslim si ze neaky lidi by to asi potesilo vic nez treba RSS chanel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Robinecek
Hele štve mě jak se pomalu piše na tom PSPčku rád bych psal na PSPčku jako v PSP-maps v. 1.2 de to něak udělat aby to byla tadle klavesnice ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts