hrač Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 uz jsem mel na svem PSP 1,5fw ted sem si koupil novou kartu a potrebuju nainstalovat znova 1,5fw prosim poslete mi odkaz,a nebo jake programy si mam stahnout a sprvny postup instalace .dik :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 lol ,jakej mas FW nezalezi na tom jakou mas kartu je to nahrany ve flash na PSP :D :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maeko Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 koukni do menu: settings, system information, system settings co tam mas za firmware?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrač Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 jo tak tam mam 1.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BadBoy Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 jo tak tam mam 1.00 Podívej se pls do topicu "Pro Začátečníky". Najdeš tam linky na Návody (včetně souborů co máš stáhnout) a další tipy/rady atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 vytvor si na karte v ms0:PSP/GAME slozku UPDATE do ni vloz tento update a uz jenom spustis v psp.je to trochu jako gulas ale chce se mi strasne spát :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 haha, kde jsi vzal 1.00? Nahodou, nedowngradoval jsi z 2.0? Nemas nahodou v menu web browser? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 Ty jo tak s 1.00 jsem tady ještě nikoho nepotkal. Jak to vlastně vypadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hrač
uz jsem mel na svem PSP 1,5fw ted sem si koupil novou kartu a potrebuju nainstalovat znova 1,5fw prosim poslete mi odkaz,a nebo jake programy si mam stahnout a sprvny postup instalace .dik :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts