GameEs Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Jaky sluchatka si mám koupit... Nechci moc utrácet ,chci investovat do 500kč ,a přemejšlím nad KOSS KSC/7 ,a jestli zná někdo lepší sluchátka (tohohle typu) tak mě prosím dejte vědět ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 Tak ja sem si tek k MP3 koupil Koss Spark Plug za 900 a toe teda darda, ty basujou jak k*ava, 100% izolace od okoli, neslyis ani metro, auta, nic. Ale na PSP sem to jeste nezkousel, toe pravda, vyzkousim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Prosinec 20, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2006 pre pocuvanie MP3 na PSP cez KOSS SparkPlug odporucam nastavenie ekvalizeru na JAZZ... vysky su najkrajsie, basy taktiez vyborne, celkovo podla mojho ucha najkrajsi zvuk (pocuvam hudbu typu Black Eyed Peas, a dalej pop a rock). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 ehm psal jsem něco o peckách ?? :lol: EDIT: A nevšiml jsem si že PLUGy jsou do 500kč :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Sorry, GameEs-i, spravny postreh :) Ak niekto mate nejaky tip alebo skusenosti so sluchadlami za usi, sem s nim ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primator 2 Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 Sry, my sme proste neodolali a museli sme protoze sou vazne vyborny :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luki Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 No tak ja dostal k mptrojce tyhlety http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30155 koss ksc/75 Nekde jsem cet, ze maj stejne membrany jak porta pro, akorat jsou jeste potazene titanem, aby se vic trepaly nebo co :D Lepsi sluchatka jsem jeste nemel, taky mi vyhovuji vic nez porty ( nejen designem ), akorat jde dost slyset do okoli kdyz mas neco nahlas ( kolikrat se na mne lidi v autobuse divali divne kdyz jsem mel neco na max :D)...no cena je trochu vetsi. PSP dostanu az pod stromek ( z usa TA082 :evil: ) ale zkousel jsem psp asi 30 minut s tema sluchadlama a celkem hukot ...akorat ti muzu 100% rict ze to jsou velice kvalitni sluchatka ( + u kossu celozivotni zaruka :P) no ale jsou trochu drahsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Prosinec 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 jo ty sou best ,ale nechtěl jsem moc utrácet a tak sem koupil KOSS KSC/7 ,jsou celkem slušný ,mě stačí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GameEs
Jaky sluchatka si mám koupit... Nechci moc utrácet ,chci investovat do 500kč ,a přemejšlím nad KOSS KSC/7 ,a jestli zná někdo lepší sluchátka (tohohle typu) tak mě prosím dejte vědět ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts