Anatolian Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Ahoj bude ve hre The Rock,Goldberg,Steve Austin?Docetl jsem na netu,ze tam pujdou stahovat ruzny areny,wrestlery a obleceni pro wrestlery.Uz se nemuzu dockat az to vyjde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 a kedy to ma vijst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 neco si ptectes tu http://ps3.ign.com/objects/142/14242649.html a tady mas maly videjko http://www.youtube.com/watch?v=22unMhftUFA popripade kamarad google http://www.google.com/search?client=opera&rls=cs&q=WWE+Smackdown+vs+Raw+2009&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 PS: Ma vyjit v listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Tak co rikate na tuhle hru ja si myslim ze je BEST stejne jako SmackDown vs Raw 08, nebo TNA impact. Jestli ste ji nehraly tak si rychle objedejte!!!! a Mate na 3 mesice vystarano :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thrakath Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Demko se mi libilo a z UK se ted da objednat sberatelska edice za asi 600 Kc, tak jsem zvedavy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 hej pls posles mi link na to uk??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Duben 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2009 zdar all nevite jak ve wwe smackdown vs raw 2009 placnout spoluhrace?? ma m to na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Duben 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2009 Myslím, že R1. Takhle to vždycky bývalo. Případně vyzkoušej všechny zadní. Jeden z nich to být musí..nebo si to přenastav v nastavení, to myslím problém není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haleluja Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 no da se to i pravy analogem a kdyz si vyberes stranuanalogu napravo nalevo ... tak ho placne a udelate este k tomu aotomaticky trik.nebo jednoduse di k nemu do rohu a zmackni krizek...nevi mjak to je u ps3 ale na ps2 to tak myslim bylo.a ty spolecne triky co udelate oba dva spolecne si muzes zmenit v create your move-set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Achrisoofa Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 WWE SmackDown vs RAW 2009 co si o týhle pecka hře myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.