Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

AFKIM v3.3.5

~SiMi^gD

Recommended Posts

Protože se vyskytly nějaké chyby v zobrazení na PSP Slim s novým custom firmwarem 4.01 M33, ZX-81 okamžitě zareagoval a vydal novou verzi aplikace AFKIM. Pokud ovšem vlastníte PSP Fat s cfw.4.01 M33, nemusíte tuto novou verzi instalovat.

AFKIM je IM klient s jehož pomocí se můžete připojit k ICQ, AIM, MSN, Yahoo, GTalk nebo Jabber a komunikovat se svými přáteli. Danzel se k této aplikaci naposledy vrátil koncem března 2007, kdy uvolnil svou poslední verzi s rozšířeným menu a několika opravenými chybami z předchozích verzí. Na jeho práci poté navázal ZX-81, který přidal podporu pro IR klávesnici, rozšířil kompatibilitu s fontem a znakovou sadou ISO 8859-1 (latin1) a zároveň pro tuto znakovou sadu upravil také Danzeffovu klávesnici. V poslední verzi také opravil kritickou chybu způsobenou změnami v autentifikaci zpráv zasílaných serverem BitlBee.

Aplikace je nyní mnohem stabilnější, s vylepšeným WiFi připojením a rychlejším zobrazením. Dostupná je ve dvou verzích, pro OE/M33 firmwary a pro fw.1.5

AFKIM v3.3.5 s podporou IR klávesnice pro fw3.xx

AFKIM v3.3.4 s podporou IR klávesnice pro fw1.5

ano udělal sem ctrl + c a ctrl + v ale už tu pár topiců s tímhle problémem bylo ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...

mel bych mali problem drive jsem mel starsi firewere a tam mi afkim 3.3.3 bezel tet mam 4.0.1 a tady nebezi ani ty co pisete zde proste to zapnu obevy se ta uvitaci obrazovaka pak chvili stoji a najednou se vrati zpatky do slozky kde si vybiram co zapnout za program skousel jsem uz i jine verze ale bud to same nebo se vubec nezpustili

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu