~SiMi^gD Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 Protože se vyskytly nějaké chyby v zobrazení na PSP Slim s novým custom firmwarem 4.01 M33, ZX-81 okamžitě zareagoval a vydal novou verzi aplikace AFKIM. Pokud ovšem vlastníte PSP Fat s cfw.4.01 M33, nemusíte tuto novou verzi instalovat.AFKIM je IM klient s jehož pomocí se můžete připojit k ICQ, AIM, MSN, Yahoo, GTalk nebo Jabber a komunikovat se svými přáteli. Danzel se k této aplikaci naposledy vrátil koncem března 2007, kdy uvolnil svou poslední verzi s rozšířeným menu a několika opravenými chybami z předchozích verzí. Na jeho práci poté navázal ZX-81, který přidal podporu pro IR klávesnici, rozšířil kompatibilitu s fontem a znakovou sadou ISO 8859-1 (latin1) a zároveň pro tuto znakovou sadu upravil také Danzeffovu klávesnici. V poslední verzi také opravil kritickou chybu způsobenou změnami v autentifikaci zpráv zasílaných serverem BitlBee. Aplikace je nyní mnohem stabilnější, s vylepšeným WiFi připojením a rychlejším zobrazením. Dostupná je ve dvou verzích, pro OE/M33 firmwary a pro fw.1.5 AFKIM v3.3.5 s podporou IR klávesnice pro fw3.xx AFKIM v3.3.4 s podporou IR klávesnice pro fw1.5 ano udělal sem ctrl + c a ctrl + v ale už tu pár topiců s tímhle problémem bylo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2008 HM pekné a když mám teda 4.01 m33-2 tak mám stáhnout toto? AFKIM v3.3.5 s podporou IR klávesnice pro fw3.xx (psp slim) EDIT.stejne se mi prekryvaji písmena:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dioda Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 mel bych mali problem drive jsem mel starsi firewere a tam mi afkim 3.3.3 bezel tet mam 4.0.1 a tady nebezi ani ty co pisete zde proste to zapnu obevy se ta uvitaci obrazovaka pak chvili stoji a najednou se vrati zpatky do slozky kde si vybiram co zapnout za program skousel jsem uz i jine verze ale bud to same nebo se vubec nezpustili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 OT...nechcete uz nekdo zalozit topik AFKIM a prubezne ho aktualizovat??? jaosobne ho nepouzivam protoze ho nemam rad a tyhle neustale nove topiky mi lezou na nervy....THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.