S-up Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 ptám se za kamarádku (mě jinač dou) má PSP slim 4.01M33-2 má nastaveno v recovery sony NP9660 dává to do složky ISO na karte .... ale stále nejdou zkoušela už dve hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 OMG jak jako nejdou? Nezobrazujou se ? Nebo to hlásí nějákou chybu při spuštění? Jakou? Příště to trochu upřesni takhle ti nikdo neporadí... Možností proč ti to nejde může být víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 Zkus ji to tam nahrat ty.. Urcite dela nekde chybu .. Zkus tam svoji kartu - pokud to pojede, muzes zacit hledat chybu u karty -> nekolikrat zformatovat, jak v PC, tak v PSP atp.. Pokud to nepojede ani z tve karty, blbe ISO, nebo slouhy nazev.. jeste jsem tedy nevidel "porouchany" CFW, ze by vse, krome ISO her, jelo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 to nwm čím by to mohlo jestli má dobře nastavené VSH i recovery skus jí tam dát svoji kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cjakub Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 mam ten isty problem, uz sa mi to stalo v 3.95 gen.. naformatujem MS na fat16 a ked dam hocico do iso tak sa nic nezobrazi =( sformatujem v psp a vsetko ide.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 mam ten isty problem, uz sa mi to stalo v 3.95 gen.. naformatujem MS na fat16 a ked dam hocico do iso tak sa nic nezobrazi =( sformatujem v psp a vsetko ide.. hm.. a to je takovy problem, nechat to zformatovane z PSP :roll: pokud mas fake, tak zmena rychlosti mezi fat16/32 uz je spise neznatelna.. .. nech to z PSP, to si tam vytvari jeste par skrytych a systemovych souboru, pro manipulaci s kartou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cjakub Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 ano je to problem lebo mi sekaju iso videa pri fat32.. ale kazdopadne dik za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
S-up
ptám se za kamarádku (mě jinač dou) má PSP slim 4.01M33-2 má nastaveno v recovery sony NP9660 dává to do složky ISO na karte .... ale stále nejdou zkoušela už dve hry
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts