S-up Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2008 ptám se za kamarádku (mě jinač dou) má PSP slim 4.01M33-2 má nastaveno v recovery sony NP9660 dává to do složky ISO na karte .... ale stále nejdou zkoušela už dve hry
0 Sanchez Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2008 OMG jak jako nejdou? Nezobrazujou se ? Nebo to hlásí nějákou chybu při spuštění? Jakou? Příště to trochu upřesni takhle ti nikdo neporadí... Možností proč ti to nejde může být víc.
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2008 Zkus ji to tam nahrat ty.. Urcite dela nekde chybu .. Zkus tam svoji kartu - pokud to pojede, muzes zacit hledat chybu u karty -> nekolikrat zformatovat, jak v PC, tak v PSP atp.. Pokud to nepojede ani z tve karty, blbe ISO, nebo slouhy nazev.. jeste jsem tedy nevidel "porouchany" CFW, ze by vse, krome ISO her, jelo..
0 Fryta Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2008 to nwm čím by to mohlo jestli má dobře nastavené VSH i recovery skus jí tam dát svoji kartu
0 cjakub Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2008 mam ten isty problem, uz sa mi to stalo v 3.95 gen.. naformatujem MS na fat16 a ked dam hocico do iso tak sa nic nezobrazi =( sformatujem v psp a vsetko ide..
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2008 mam ten isty problem, uz sa mi to stalo v 3.95 gen.. naformatujem MS na fat16 a ked dam hocico do iso tak sa nic nezobrazi =( sformatujem v psp a vsetko ide.. hm.. a to je takovy problem, nechat to zformatovane z PSP :roll: pokud mas fake, tak zmena rychlosti mezi fat16/32 uz je spise neznatelna.. .. nech to z PSP, to si tam vytvari jeste par skrytych a systemovych souboru, pro manipulaci s kartou..
0 cjakub Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2008 ano je to problem lebo mi sekaju iso videa pri fat32.. ale kazdopadne dik za odpoved
Otázka
S-up
ptám se za kamarádku (mě jinač dou) má PSP slim 4.01M33-2 má nastaveno v recovery sony NP9660 dává to do složky ISO na karte .... ale stále nejdou zkoušela už dve hry
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts