.Den Odesláno Červenec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2008 http://www.dsfanboy.com/2008/07/01/rhythm-tengoku-screenshots-boxart-are-gold/ http://www.amazon.co.jp/gp/product/B001ADSQMA/ref=s9k2a_c3_img2-rfc_p?pf_rd_m=AN1VRQENFRJN5&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1KHFR9YFZ2W5SXRFDGWZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=76435206&pf_rd_i=489986 (Po kliknuti na velky obrazek obalu se otevre par screenu). DS jeste nemam, ale stahnu asi rovnou dopredu, tohle je pro me must-have. :) Kdo nehral jednicku na GBA - je to rhythmovka, musite vetsinou (aspon v puvodnim) mackat spravne do rytmu tlacitka, na DS se prida i stylus. ^^ Povinne stahnout a sepsat report! :lol: Edit: Kamos rika, ze to jeste neni dumple. x_x Vyslo 31... Edit 2: Tak jsem uplne blbej, ale spatne jsem precetl datum. :lol: Vyjde 31. cervence, myslel jsem, ze cervna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Tak to je hodne zajimava zprava :D Jajaj uz se tesim na hru i na NDS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Konecne se nekdo znaly chytl. :lol: A pro neznale - je to dokonaly! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Tak na tohle se taky dost těším, Proč má Rhythm Tengoku Gold ten přídomek Gold? Bude to nějaká kompilace předchozích dílů?Jinak na těch mých stránkách je ještě info o Video Game Hero - homebrew rytmovka, koukněte na to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 "Gold" nevim proc tam je, ale podle me je to proste jenom nazev. Podle obrazku to vypada jako komplet nova hra, tzn. ne jen remake/port GBA verze. A predchozi dil byl jenom jeden, ne? Jinak ta homebrew hra vypada na homebrew dobre. =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Já o té sérii vůbec nic nevím, jen jsem viděl nějaký videa, ale docela mě to Gold v názvu zaujalo. Ten Video Game Hero to bude asi obrovksá bomba:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Muzes stahnout puvodni Rhythm Tengoku na GBA. ;) Fakt super vec a ma i celkem vysokou replayabilitu (jak to rict cesky? :lol: ) diky medailim atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Česky jsi asi myslel znovuhratelnost:) Stáhnout to můžu, ale na DS si to aktuálně nezahraju a na PSP se mi nechce kvůli tomu zprovozňovat emulátor. Počkám na DS verzi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 No ja zase po dlouhy dobe zacal DJ Max Portable... Jinak Jarousku moc peknej DS web! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 Tak uz nam to vcera vyslo. Je to hodne dobre :) Zabavnost uzasna. Obtiznost stredni. Uvidime jestli se pritvrdi v prubehu hry. Hra se hraje s dskem otocenym na bok. Pokud jste levak, tak se displej otaci hned po naloadovani romky a startovnich titulkach modrym tlacitkem nahore. Docela zklamani, ze hra nejde ovladat tlacitky, ale pouze pres touch displej. Jedine co snad funguje je start pro pauzu a odchod ze hry. Verze v anglictine (Rhythm Heaven) vyjde az 31. prosince. Popis pro ty, co nehrali rhythm tengoku na gba: Vzdy se vam unlockuje jedna dalsi hra (pricemz to co uz jste uspesne dali predtim, je unlocknute vzdy a muzete si to vzdy znova zahrat). Po spusteni dotycne hry, hrajete nejdrive tutorial. ve ktere musite 2x-3x udelat nejakou tu rhyhm vec, aby jste dokazali ze vite a chapete co se po vas v te urcite hre chce. Tutorial jde vzdy preskocit hornim modrym tlacitkem nahore. Po dohrani hry se vam ukaze jak jste byli uspesni: perfect (zluty text s cervenym pozadim a hveznickama), common (prumerny vysledek - svetle modre znaky), a fail (tmave modry text). Hru uspesne date a odemkne se vam dalsi pouze pokud to zvladnete na perfect nebo common. Po ctyrech uspesne zvladnutych hrach nasleduje vzdy Remix, ktery byva nejzabavnejsi a kombinuji se v nem vsechny 4 predtim uspesne zvladnute hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2008 úžasná to hra :cheesygrin: ale pije mi krev, obtížnost je neskutečná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2008 Buheee, ja vcera koukal v obchode na 5 policek plnych Rhythm Tengoku Gold a slintal u obrazovky s preview... A jeste nemam NDS. x_x :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 hmm skoda ze sem si dneska nevzal do prace ctecku micro SD, musim pockat az do vecera :) EDIT: tak se zda ze si pockam az do konce roku, ty japonsky verzi nerozumim ani slovo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Srpen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Robot: Tam neni moc co rozumet, ne? =) Proste se nejak proklikat ke hre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2008 Já taky počkám na anglickou verzi, na DS je pořád co hrát a připadá mi zbytečný to hrát v japonštině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Srpen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 No, Rhythm Tengoku na GBA prelozeny snad ani nebyl, tak tomuhle bych taky moc sanci nedaval... Preci jen se rhythmovky chytaji MNOHEM vic v Japonsku (ci Asii obecne), nez kdekoliv jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 No, Rhythm Tengoku na GBA prelozeny snad ani nebyl, tak tomuhle bych taky moc sanci nedaval... Preci jen se rhythmovky chytaji MNOHEM vic v Japonsku (ci Asii obecne), nez kdekoliv jinde. Ehm, je to oficálně ohlášený :) (http://www.dsko.eu/2008/07/rhythm-tengoku-gold-vyjde-i-v-anglictine/) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Robot: Tam neni moc co rozumet, ne? =) Proste se nejak proklikat ke hre... no prave, proklikat ke hre se mi nepovedlo. RT na GBA sem hral, vsak prece vis :) tady sem se dostal jen k tomu ze sem mel stylusem posunovat nejakou minci po disleji...fakt sem nevedel co s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 Chytnes ji a rychlym svihnutim ji hodis nahoru. Je to misto "press start" jako maji jine hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Srpen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2008 ja sem ji hazel po displeji jak blbec a nic :) EDIT: jo uz sem to pochopil! ja nemyslel tu minci uplne na zacatku, ale az pak dal ja se ma hazet na tu zabu. tam je takova sipka ktera ma jako naznacovat jak s tou minci soupnout a ona je zatocena doprava, tak sem si myslel ze mam tu minci hodit obloukem doprava. az dneska sem prisel na to ze s ni mam srazit tu zabu a pak auticko. tak sem se konecne dostal do hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Tato hra me totalne dostala...Koupil sem si DS hlavne kvuli Zeldovi a TWEVY a jeste par hram... Vedel jsem ze tohle bude dobry...Ale az tak!! Hraju to uplne porad...Dodedal sem zatim 5Remixu za chvili se dostanu k sestymu... VSechny hry jsou opravdu vydarene a bonusove minihry taktez... Je tu nejaky aktivni hrac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Si pis ze jo :). Ja uz to teda dohral nedavno. Je to silene zabavne, ale taky daleko tezsi nez rhythm tengoku na gba (ktere hraju taky, pokud jsi nehral, neni co resit :) ) Tedka se vetsinou snazim dat ruzny hry na perfekty (aby se mi unlockovali ty minihry) ale je to pekelne tezke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 Aaaaa jak ja uz potrebuju flash kartu... :( mam ji objednanou z deal-extreme... takze nevim kdy dojde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Fungovalo ti placení přes PayPal, bo přes co si platil/a?? Já Sem si objednával karty, ale nefunguje mi vůbec placení u Paypalu. Chce to po mně updatovat kartu a když to tam zadám, tak to nahlásí, že nemůže ověřit kartu ať zkusim jinou. Nemůžu to teda zaplatit a to mě sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Fungovalo ti placení přes PayPal, bo přes co si platil/a?? Já Sem si objednával karty, ale nefunguje mi vůbec placení u Paypalu. Chce to po mně updatovat kartu a když to tam zadám, tak to nahlásí, že nemůže ověřit kartu ať zkusim jinou. Nemůžu to teda zaplatit a to mě sere. Bud nemas povolene internetove transakce a nebo to ta karta neumi. Zajdi si do banky a rekni jim, ze ji chces odemknout pro placeni pres internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.