Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rhythm Tengoku Gold

.Den

Recommended Posts

http://www.dsfanboy.com/2008/07/01/rhythm-tengoku-screenshots-boxart-are-gold/

http://www.amazon.co.jp/gp/product/B001ADSQMA/ref=s9k2a_c3_img2-rfc_p?pf_rd_m=AN1VRQENFRJN5&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1KHFR9YFZ2W5SXRFDGWZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=76435206&pf_rd_i=489986 (Po kliknuti na velky obrazek obalu se otevre par screenu).

DS jeste nemam, ale stahnu asi rovnou dopredu, tohle je pro me must-have. :) Kdo nehral jednicku na GBA - je to rhythmovka, musite vetsinou (aspon v puvodnim) mackat spravne do rytmu tlacitka, na DS se prida i stylus. ^^ Povinne stahnout a sepsat report! :lol:

Edit: Kamos rika, ze to jeste neni dumple. x_x Vyslo 31...

Edit 2: Tak jsem uplne blbej, ale spatne jsem precetl datum. :lol: Vyjde 31. cervence, myslel jsem, ze cervna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 weeks later...

Tak uz nam to vcera vyslo. Je to hodne dobre :) Zabavnost uzasna. Obtiznost stredni. Uvidime jestli se pritvrdi v prubehu hry. Hra se hraje s dskem otocenym na bok. Pokud jste levak, tak se displej otaci hned po naloadovani romky a startovnich titulkach modrym tlacitkem nahore. Docela zklamani, ze hra nejde ovladat tlacitky, ale pouze pres touch displej. Jedine co snad funguje je start pro pauzu a odchod ze hry.

Verze v anglictine (Rhythm Heaven) vyjde az 31. prosince.

Popis pro ty, co nehrali rhythm tengoku na gba:

Vzdy se vam unlockuje jedna dalsi hra (pricemz to co uz jste uspesne dali predtim, je unlocknute vzdy a muzete si to vzdy znova zahrat). Po spusteni dotycne hry, hrajete nejdrive tutorial. ve ktere musite 2x-3x udelat nejakou tu rhyhm vec, aby jste dokazali ze vite a chapete co se po vas v te urcite hre chce. Tutorial jde vzdy preskocit hornim modrym tlacitkem nahore.

Po dohrani hry se vam ukaze jak jste byli uspesni: perfect (zluty text s cervenym pozadim a hveznickama), common (prumerny vysledek - svetle modre znaky), a fail (tmave modry text). Hru uspesne date a odemkne se vam dalsi pouze pokud to zvladnete na perfect nebo common.

Po ctyrech uspesne zvladnutych hrach nasleduje vzdy Remix, ktery byva nejzabavnejsi a kombinuji se v nem vsechny 4 predtim uspesne zvladnute hry.

Odkaz ke komentáři

No, Rhythm Tengoku na GBA prelozeny snad ani nebyl, tak tomuhle bych taky moc sanci nedaval... Preci jen se rhythmovky chytaji MNOHEM vic v Japonsku (ci Asii obecne), nez kdekoliv jinde.

Ehm, je to oficálně ohlášený :) (http://www.dsko.eu/2008/07/rhythm-tengoku-gold-vyjde-i-v-anglictine/)

Odkaz ke komentáři

ja sem ji hazel po displeji jak blbec a nic :)

EDIT: jo uz sem to pochopil! ja nemyslel tu minci uplne na zacatku, ale az pak dal ja se ma hazet na tu zabu. tam je takova sipka ktera ma jako naznacovat jak s tou minci soupnout a ona je zatocena doprava, tak sem si myslel ze mam tu minci hodit obloukem doprava. az dneska sem prisel na to ze s ni mam srazit tu zabu a pak auticko. tak sem se konecne dostal do hry :)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Tato hra me totalne dostala...Koupil sem si DS hlavne kvuli Zeldovi a TWEVY a jeste par hram...

Vedel jsem ze tohle bude dobry...Ale az tak!!

Hraju to uplne porad...Dodedal sem zatim 5Remixu za chvili se dostanu k sestymu...

VSechny hry jsou opravdu vydarene a bonusove minihry taktez...

Je tu nejaky aktivni hrac?

Odkaz ke komentáři

Si pis ze jo :).

Ja uz to teda dohral nedavno. Je to silene zabavne, ale taky daleko tezsi nez rhythm tengoku na gba (ktere hraju taky, pokud jsi nehral, neni co resit :) ) Tedka se vetsinou snazim dat ruzny hry na perfekty (aby se mi unlockovali ty minihry) ale je to pekelne tezke.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Fungovalo ti placení přes PayPal, bo přes co si platil/a?? Já Sem si objednával karty, ale nefunguje mi vůbec placení u Paypalu. Chce to po mně updatovat kartu a když to tam zadám, tak to nahlásí, že nemůže ověřit kartu ať zkusim jinou. Nemůžu to teda zaplatit a to mě sere.

Odkaz ke komentáři

Fungovalo ti placení přes PayPal, bo přes co si platil/a?? Já Sem si objednával karty, ale nefunguje mi vůbec placení u Paypalu. Chce to po mně updatovat kartu a když to tam zadám, tak to nahlásí, že nemůže ověřit kartu ať zkusim jinou. Nemůžu to teda zaplatit a to mě sere.

Bud nemas povolene internetove transakce a nebo to ta karta neumi.

Zajdi si do banky a rekni jim, ze ji chces odemknout pro placeni pres internet.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu