Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

HI ALL ... POMOC.

casper.xy

Otázka

HI ALL.......vím že je tam vše popsané ale stejně mi to nejde... prosím kde stáhnu funkční devhook... pořád mi to píše ( this game cannot be started. the data is corrupted........a stáhnul jsem si hru přes torent. musím to nějak convertovat .. nebo to stačí stáhnout do iso......porad te mi prosím......byl bych rád za funkční postup...jaké koliv hry moc dík.... muj e mail ....: casper.xy@seznam.cz díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
HI ALL.......vím že je tam vše popsané ale stejně mi to nejde... prosím kde stáhnu funkční devhook... pořád mi to píše ( this game cannot be started. the data is corrupted........a stáhnul jsem si hru přes torent. musím to nějak convertovat .. nebo to stačí stáhnout do iso......porad te mi prosím......byl bych rád za funkční postup...jaké koliv hry moc dík.... muj e mail ....: casper.xy@seznam.cz díky

Hi :),

na Devhook tady na fóru máš hned několik linků.

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=6223&highlight=devhook

Co máš za firmware (je možné, že máš akorát fw, na kterém nejdou iso hry)?

Hry nemusíš kovnertovat, protože je rovnou stahuješ v *.iso (*.cso, ...) - většinou.

Když máš iso soubor, tak ho akorát překopíruj na memory stick do složky ISO (kterou jsi si vytvořil) na rootu (tam kde máš všechny složky jako PSP, VIDEO a já nevím, které ještě :)).

Odkaz ke komentáři

• 0
díky ... na krabici mám písmenko ( E ) to pry znamená E = 1.52...ted jsem vyskoušel nový devhook a nic.... zatim

...co je na krabici nemusi vzdy souhlasit s tim co mas v PSP :)

..koukni v menu do system setings - co mas za FW

...na 1.52ce nespustis devhook...

...musel bys na 2.00 a pak downgrade na 1.50

..precti si topic pro zacatecniky tam sou k tomu pekny navody...

Odkaz ke komentáři

• 0
.hi all....tady je moje ICQ 450-899-803 ...kdyby jste mi poslali ten devhook ... atd a český návod ..pro nesmysli jako jsem já ....byl bych štasný jako blecha... zatím dík

Nechci nic ríkat, ale když jsem ti odpovídal v tomto topicu, tak odpověď obsahovala link (na který jsi se určitě díval), vedoucí k topicu Devhook 0.51 a hned v prvním postu co tam je si tento Devhook můžeš stáhnout (myslím, že je to první post co tam je).

Jinak na návody cz (sk) se podívej do sekce začátečníci (viz. odkaz níže)

http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330

EDIT: Už sem konečně pls napiš jaký máš firmware, jinak ti tu nikdo nemůže moc poradit, protože neví na co se zaměřit. (System Settings -> System Information nebo tak nějak) :)

Odkaz ke komentáři

• 0
casper jestli máš cestu do prahy byl bych ti s tim ochotnej pomoct

...zdravím tě... pracuji v praze...jezdím okole dejvic ob den...kdybych se mohl stavit ..byla by to paráda....nechci to zadarmo....... zatím a moc díky za ochotu ....měj se a přeji krásné svátky..... casper.xy (láda) Kladno

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu