Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s The sims 2


Alendan

Otázka

Ahoj, potřebuju pomoct mam psp firmware 3.95,normalne jsem zapnul The sims 2 a smazal předchozího sima vytvořil novýho a hrál promluvil sem si s mechanikem a dal buy perks a zkusil sem cheat L+R + čtverec a najednou se psp vyplo :shock: :shock: zapnu ho zobrazí se to menu buy perks na sekundu a psp se vypne :?::?: a porad dokola:?: proc:?: vyndal sem UMD ale nic tak sem ho dal zpet ale nepomohlo to pls pomoc:cry::cry:

mam orig FW

supeeer uz sem se stihl dostat za tu sekundu do menu joo :D

myslíte že tu hru můžu zkusit pustit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

ja mam se sims taky problem. normalne hraju a kdyz prejdu treba mezi dvema mistama nebo vlezu do nejakeho baraku tak se to najednou hrizne a psp se vypne. kdyz to pak zase zapnu a udelam znovu tak to normalne jede. stava se to cca po vice jak hodine hrani. mam to v cso. jedine co me napada je ze to nezvlada karta ale u zadne jine hry mi to nedela. ani u gta a to je podle me hooodne narocny na rychlost karty. tusi nekdo cim by to mohlo byt?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu