Malarkky Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Cuss, stahl jsem si tuhle hru a nejak nechapu co mam delat :) Anglicky to moc nepobiram i kdyz rozumim dobre. Mohl by mi nekdo vysvetlit co delat na zacatku a hlavne jak hrat duely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 mno tak ti to vysvetli karetna hra vytvorena podla rozpravky ulohou je znizit zivotne body nepriatela na 0 ku dispozici mas monstrumi,pasce a magicke karty kazde monstrum ma utocne body a obranne body ked das monstrum do utocneho FACU (ako to tam volaju) ratas iba utocne body ked tvoj nepriatel ma viac utocnich bodov a zautoci na tvoje monstrum a zniciho tak monstrum zmizne a odrataju sa ti body zo zivota tak ze odcitas tvoje utocneho od jeho utocnich ked mas monstrum v defensive face tak sa ti po zniceni neodratuvaju zivotne body urcite monstra mozes vyvolat obetovanim a to podla toho kolko maju hviezdiciek 5 hviezd 1 monstrum na obetovanie 6 a viac hviezd 2 monstra v hre mas trap karty ktore sa vyvolaju po zautoce na tvoje monstrum podla tvojej volby mozes monstrum nepriatela zastavyt znicit zmenit body atd. podla toho aku mas kartu na poly keby nebolo este nieco jasne tak napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Červenec 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Tak uz jsem to pochopil, spustil jsem si tutorial ve hre. Akorat jsem se chtel zeptat, jestli nejdou povolit animace kdyz spolu bojujou dve postavy? Vzdycky je to jen malej efekt a karta zmizi, nebo to nejde? A jestli jde zmenit hudba u boju :D diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 CHtel jsem se zeptat kdyz pouzivam polymerizaci na fuzi, jak poznam karty ktery k tomu muzu pouzit? Uz me to pekne stve, kdyz to nemuzu udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 CHtel jsem se zeptat kdyz pouzivam polymerizaci na fuzi, jak poznam karty ktery k tomu muzu pouzit? Uz me to pekne stve, kdyz to nemuzu udelat ked myslis to ze ake monstrumi potrebujes na fusion tak ich najdes napisane na fusion karte tam by malobyt monstrum+monstrum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.