z4ko Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 Hoj lidi, můj kámoš si koupil nové psp bez her. Požádal mě abych mu toto psp hacknul, jenže to je ten háček, nevim jak se to dělá:cry:, byl bych rád za vaši pomoc... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 sam to urcite neudelas, potrebujes flashera, pokud jsi z prahy tak mi napis na ICQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2008 hele, tzn. ze asi PSP ty sam nemas.. tudiz nechapu proc te o to kamos zadal.. ale to je jedno... Podivej se mi do podpisu na Mapku Flasheru a s nekym z tve lokality se domluv, protoze pochybuji, ze mas zazemi na to, flashnout mu to sam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
z4ko
Hoj lidi, můj kámoš si koupil nové psp bez her. Požádal mě abych mu toto psp hacknul, jenže to je ten háček, nevim jak se to dělá:cry:, byl bych rád za vaši pomoc... díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts