Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Remote Play Error

WALS OF JERICHO

Otázka

NEVIM JAK DAL PROSIM PORADTE REMOTE PLAY FUNGUJE DOMA JAK SE NA POJIM NA CIZI SIT TREBA INTERNETOVOU KAVARNU TAK MI TO NEFUNGUJE DAM VIA INTERNET PAK VYJEDE EMAILOVA ADRESA POTVRDIM HESLO DAM SIGN IN VYJEDEMI CERNA OBRAZOVKA HOME ZACNETO NACITAT A PAK MI TO HLASI A CONNECTION ERROR HAS OCCURRED (8001006F) PROSIM PORADTE !!!:bash:

marek_2080: presunuto z PS3 Pokec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
NEVIM JAK DAL PROSIM PORADTE REMOTE PLAY FUNGUJE DOMA JAK SE NA POJIM NA CIZI SIT TREBA INTERNETOVOU KAVARNU TAK MI TO NEFUNGUJE DAM VIA INTERNET PAK VYJEDE EMAILOVA ADRESA POTVRDIM HESLO DAM SIGN IN VYJEDEMI CERNA OBRAZOVKA HOME ZACNETO NACITAT A PAK MI TO HLASI A CONNECTION ERROR HAS OCCURRED (8001006F) PROSIM PORADTE !!!:bash:

marek_2080: presunuto z PS3 Pokec

ANO MAM ZAPNUTEJ REMOTE PLAY

Odkaz ke komentáři

• 0

Myslím že máme kámo stejnej problém, já mám připojení u UPC a za hoďku si s nima jdu popovídat o portech myslím že mi tu 9293 TCP šejpujou. Dost záleží jak máš připojenou PS3 k netu a jak nastavenej router. Já mám IP PSka v DMZ což znamená že je dostupná na včech portech, když jsem provedl portscan z PS3 na stránkách UPC tak mi to vyhodilo že ten port není otevřený, prostě nebyl v tabulce.

Odkaz ke komentáři

• 0
Myslím že máme kámo stejnej problém, já mám připojení u UPC a za hoďku si s nima jdu popovídat o portech myslím že mi tu 9293 TCP šejpujou. Dost záleží jak máš připojenou PS3 k netu a jak nastavenej router. Já mám IP PSka v DMZ což znamená že je dostupná na včech portech, když jsem provedl portscan z PS3 na stránkách UPC tak mi to vyhodilo že ten port není otevřený, prostě nebyl v tabulce.

mockrat dekuji alespon si ukazal kde muze bejt problem jeste dnes neco predelam a vyzkousim .jinak moje ps3 je pripojena klasicka bezdratova wifina nemam ani adsl a ani dsl myslim tim kabelovku .chtel bych to vyresit nez pojedu do spanelska

Odkaz ke komentáři

• 0

Zprávy ze světa Remote -

1) UPC nefiltruje porty vzdálené správy, pouze ty co používají proxy servery

2) Wake UP na PS3 pomocí Remote funguje pouze local, pokud se chcete přihlásit via

internet musíte zapnout na PS3 Remote také, musí se totiž zalogovat na

PSN

jak jinak by PSP poznalo na jakou IP poslat požadavek, je v něm totiž uložen jen

PSN účet výhodou je že prakticky můžete zapojit PSko kdekoliv a dostat se na něj

Odkaz ke komentáři

• 0
Zprávy ze světa Remote -

1) UPC nefiltruje porty vzdálené správy, pouze ty co používají proxy servery

2) Wake UP na PS3 pomocí Remote funguje pouze local, pokud se chcete přihlásit via

internet musíte zapnout na PS3 Remote také, musí se totiž zalogovat na

PSN

jak jinak by PSP poznalo na jakou IP poslat požadavek, je v něm totiž uložen jen

PSN účet výhodou je že prakticky můžete zapojit PSko kdekoliv a dostat se na něj

DNESKA MI PRISLA ZPRAVA OD SONY NETWORK NAPSAL JSEM TY MOJE POTIZE REMOTE PLAY ERROR DOSLOVA JSEM POPSAL V CEMZ JE PROBLEM MAM JEJICH NAVOD JE PRAVDA ZE JE V ANGLICTINE DO PATKU TO PRELOZI MUJ KAMOS SOCKUSE PRACUJEME NA TOM TAK OKOLO PETI LIDI MNE SE NEDARI SE PRIPOJIT S CIZI SITE PAK SE UVIDI JA TO NEVZDAVAM CO JSEM CHTEL VZDYCKY DOSAHL ANONYMOUS MI POMOHL S LINUXEM JAHO VRAZIL DO PS3 TO JE MUJ NEJVETSI USPECH DIKY CONSOLE FORUM PAK MARDOVI JSEM ROZBEHAL PSP PRES FUNKCI AD HOC MODE NEMAM ZADNY NAVODY PROTOZE JE NAS VIC NEZ PET A PAK JE TADY DAVID A GOLIAS SONY PLAYSTATION A JEHO GOLIAS MYSLIM PORTAL O KONZOLICH PAK TI DAM VEDET

marek_2080: co rves? :dozey: bez toho capslocku se fakt neobejdes?

Odkaz ke komentáři

• 0

Oprava mého předchozího zápisu, večer jsem se v tom ještě trochu hrabal. Trochu jsem se unáhlil PS3 by se opravdu mělo dát probudit přes NET, večer se mi to podařilo. Problém bude nejspíše v samotném systému. I když mám remote stále zapnutý, zkusil jsem opět nastavit PS3 po skončení konfigurace je vzdálené připojení funkční (zkoušeno 10x), stala se ale jiná věc PS3 se sama budí do pohotovostního režimu REMOTE připojil jsem se tedy PSPčkem a vypnul cca za 10 minut se probudila znova. Na pohotovostní stránce je že pokud se PSP nepřipojí v nějakém systémovém čase, dojde k automatickému ukončení pohotovostního stavu - což dementuje mojí domněnku ohledně Wake Upu - prostě by to mělo fungovat.

Too WALS OF JERICHO - pls pošli mi ten návod v angličtině na j.huhla@tiscali.cz

Odkaz ke komentáři

• 0

REMOTE PLAY FUNGUJE JA SE PRIPOJIM Z KTEREHO SVETA SE PODIVAM DOMU PREDEM DEKUJI HUHLOVI ZA SPOLUPRACI TIM SEM PREKONAL SVUJ SEN OVLADANIM PSP VZDALENEHO INTERNETU REMOTE PLAY A DEKUJI HUHLOVI ZE MI POMOHL NASTAVIT ROUTROVEJ MODEM NA DMZ TO JE ZACATEK NASEHO KONCERTU UZ SE TESIM NA PLAY MODUL:psp::):):)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu