damates Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Zdravim, potřeboval bych poradit jak mam přesně nahrát schéma který jsem si stáhl. Vůbec netůšim jak to udělat? poradí někdo??:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Mas cwf nebo origo fw? PSP/THEME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrželka Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Zaleži jestli sis stahl originalni PTF schema . To bys hodil do složky THEME. A nebo jestli sis stahl flash0 verzi, tak k tomu potrebujes CWF. A nebo CXMB verzi a k tmu potrebujes taky CWF a navíc plugin , ktery ti umožní abys spovoznil to schema. U všech verz je tu návod . Tak zkus ale opatrne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 damates Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Mas cwf nebo origo fw?PSP/THEME no ja mam cwf..... a stáhl jsem si schema že to musíš nějak do flash01... v Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marlow28 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 no ja mam cwf..... a stáhl jsem si schema že to musíš nějak do flash01... v ne nemusis staci to vlozit do toho psp/theme .... ale zalezi jakej mas CFW jestli mas treba nakej starsi tak ti na tom novy XMB (theme) nepujdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 damates Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 ne nemusis staci to vlozit do toho psp/theme .... ale zalezi jakej mas CFW jestli mas treba nakej starsi tak ti na tom novy XMB (theme) nepujdou no tak stahl jsem si schema tady http://www.consolespot.net/index.php?network=xmb tak nevim co stim. jo a mam 3.90 m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marlow28 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 a jakej mas ten CFW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rajce Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 a jakej mas ten CFW ? To píše 3.90 M33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marlow28 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 tak toho jsem si nevsiml sry .. ja mam taky 3.90 m33 a slapou mi v poho zkus stahnout z http://www.pspdemocenter.com/list.php?c=themedown&s=filecount&w=desc&o=&p= odtud mam ja a jedou mi v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 damates Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 tak toho jsem si nevsiml sry .. ja mam taky 3.90 m33 a slapou mi v poho zkus stahnout z http://www.pspdemocenter.com/list.php?c=themedown&s=filecount&w=desc&o=&p= odtud mam ja a jedou mi v pohode jo uz jo ........ale to neni to co jsem chtěl....to umim....ale ja chci schema to jak mas jinak dany ikonky atd..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MasterMIND Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 To co chceš jsou CXMB témeta, takže si stáhni třeba odsud plugin (máš tam i návod), a pak ty témata normálně nakopčíš do ms0:/PSP/THEME :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
damates
Zdravim, potřeboval bych poradit jak mam přesně nahrát schéma který jsem si stáhl. Vůbec netůšim jak to udělat? poradí někdo??:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts