kajus Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Uvažuju o pořízení PSP , ale nechce se mi kupovat origoš hry:cheesygrin:. Do čeho de líp nahrát custom FW (u čeho je menší riziko zničení PSP)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 U FAT i SLIM uděláš flash uplně stejně jednoduše pomocí Pandory takže podle toho bych se při koupi nerozhodoval. Spíš si uvědom že sony na PSP FAT přestává vydávat aplikace. Např PSPSKYPE funguje jen na slimu.A tak to půjde dál... Takže spíš bych ti doporučil SLIMko teda jestli nutně nepotřebuješ infraport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajus Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 infrák nepotřebuju de mi hlavně o to aby na tom jely hry z karty (a abych neskonil custom FW a nezničil tím PSP) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shiddo Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 kup slim, je vykonnejsi a kompaktnejsi. a lepe seznes novy. prehravani cfw muzes zvorat na obou uplne stejne. postupuj podle navodu nebo to nekoho nech flashnout, udelej si zalohu a jsi v suchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 slim je jasná volba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajus Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 máte pravdu slim je lepší (už jen kvuli tomu že je na něj skype, sice je krapet dražší ale to mě nezabije):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 máte pravdu slim je lepší (už jen kvuli tomu že je na něj skype, sice je krapet dražší ale to mě nezabije):) a navic nobvej fat už skoro nikde nemaj ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajus Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 je možny udělat CFW bez pandora baterky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 je možny udělat CFW bez pandora baterky? na Slimu ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajus Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 to je blby:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kajus
Uvažuju o pořízení PSP , ale nechce se mi kupovat origoš hry:cheesygrin:. Do čeho de líp nahrát custom FW (u čeho je menší riziko zničení PSP)?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts