Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Upgrade CFW z 3.71M33

ScRyX

Otázka

Mam taku dilemu....ci mam upgradovat CFW. Clovek, od ktoreho som si kupoval PSP mi povedal ze cfw 3.71(mam "nultu" verziu) tam ma preto, lebo je v nom najmenej bugov. Je to pravda? Na druhu stranu ma na vyssich cfw laka hlavne radio...alebo je aj iny sposob ako pocuvat radio aj na mojom terajsom fw ? Tiez by som si rad vytunil vzhlad pomocou cxmb, ktory mi na tomto cfw nefunguje. Budem vdacny za vase nazory a doporucenia :bash:, ktore cfw si vybrat, alebo ci zostat pri tomto, popripade ci mam aktualizovat 3.71ku na 3.71M33-4 :psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nejako nerozumiem co tam treba robit s ofic fw 3.90... v navode co je tu od tekkena sa o nicom takom nepise...a ked uz skopirujem subory so treba na update do psp, ako spustim ten update ? Cez xmb ? + nepridem po upgrade o savy ani o ziadne data a savy co som mal budu fungovat, ze ?

Odkaz ke komentáři

• 0
Nejako nerozumiem co tam treba robit s ofic fw 3.90... v navode co je tu od tekkena sa o nicom takom nepise...a ked uz skopirujem subory so treba na update do psp, ako spustim ten update ? Cez xmb ? + nepridem po upgrade o savy ani o ziadne data a savy co som mal budu fungovat, ze ?

update spustis normalne jak spustis iso hry ...zapnes psp pujdes v psp do game a v nemory stick by tam mela byt ikonka 3.90 m33 update a uz instalujes ...ale pokud ti vyhovuje navod tekkena tak to delej podle neho urcite je taktez spravny :thumbup:

edit.ne nemel bys prijit o zadne savy

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu