Bazim Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Zdravim, tak mi prisla 2 GB pamet a chtel jsem hnedka zkusit GTA:LC protoze ja GTAcka opravdu muzu :). Vse funguje ale zvuk nejde :( pritom na PSP i ve hre je zvuk nastavenej a melo by to hrat. Myslim si ze je to ripli i kdyz bylo napsano ze rip je jen update. Zadam nekoho kdo ma PSP fat a na nem funkcni GTA:LC i se zvukem o linky ke stazeni. Predem dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 toto vyzera ako full http://rsripgamer.blogspot.com/2008/03/gta-liberty-city-stories.html edit: vsetko je to na rapide...ak nie je dobre povedz a najdem na inom serveri edit2: ak som pomohol daj thx ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bazim Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Diky moc, ale ja uz jsem si to stahnul od budinsma. Ale thx ti dam za snahu :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bazim
Zdravim,
tak mi prisla 2 GB pamet a chtel jsem hnedka zkusit GTA:LC protoze ja GTAcka opravdu muzu :).
Vse funguje ale zvuk nejde :( pritom na PSP i ve hre je zvuk nastavenej a melo by to hrat.
Myslim si ze je to ripli i kdyz bylo napsano ze rip je jen update.
Zadam nekoho kdo ma PSP fat a na nem funkcni GTA:LC i se zvukem o linky ke stazeni.
Predem dekuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts