bonoman1 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 prosím vás mám už druhý xbox a slyšel jsem že se dá až třikrát aktivovat GOLD live na měsíc,nevíte jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 prosím vás mám už druhý xbox a slyšel jsem že se dá až třikrát aktivovat GOLD live na měsíc,nevíte jak? dostaneš to automaticky když založíš new xboxlive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Antimonit Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 dostaneš to automaticky když založíš new xboxlive To jako že dostaneš měsíc Xka Live když si uděláš novej účet? Podle toho co jsi napsal jsem to tak pochopil :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 jj přesně tak , ale funguje to jen 3x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Antimonit Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 A kde? kde? kde se mám zaregistrovat? :D Tim 3x mám chápat jako třikrát na jednu konzoli nebo jak? O tomhle jsem neveděl, dík moc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 3 krat na jednu MAC adresu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 A kde? kde? kde se mám zaregistrovat? :DTim 3x mám chápat jako třikrát na jednu konzoli nebo jak? O tomhle jsem neveděl, dík moc :) Zalozis na konzoli jeden ucet,ten regnes na LIVE a dostanes 30 dni GOLD;) zalozis druhy ucet a to samé;) u tretiho samozrejme taky:);) takze celkem 3 měsíce hraní zdarma na jedné konzoli :D;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bonoman1
prosím vás mám už druhý xbox a slyšel jsem že se dá až třikrát aktivovat GOLD live na měsíc,nevíte jak?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts