kamigava Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Nevíte proc mi nejde dát do PSP ( ne Slim ) Schéma ? Dík:cry: Je zajímavé že do slimka to de a na norm. psp ne soubor schématu má být ptf. je jasné . Dal jsem to do slozky PSP a v ní vytvořil složku THEME a dal to tam . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Asi proto,že si lama a neumíš napsat pořádně svůj problém ? Najdi si XMB návod a dělej to znova krok po kroku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EpiC1468621732 Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 napis ci mas origo alebo cfw kua...ved z toho co si napisal viem tak akurat k*k*t ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 .ptf schemata jdou od fw 3.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kamigava
Nevíte proc mi nejde dát do PSP ( ne Slim ) Schéma ? Dík:cry: Je zajímavé že do slimka to de a na norm. psp ne soubor schématu má být ptf. je jasné . Dal jsem to do slozky PSP a v ní vytvořil složku THEME a dal to tam .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts