handm3n Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Potřebuji poradit ohledně psp videa s MS. Hlásí mi to The data type is not supported. Nevím si s tím rady mám vše podle návodu, vše mp4 stahované odsud. Děkuji za případnou pomoc. :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Potřebuji poradit ohledně psp videa s MS. Hlásí mi to The data type is not supported. Nevím si s tím rady mám vše podle návodu, vše mp4 stahované odsud. Děkuji za případnou pomoc. :cry: nemá to náhodou název MAQ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 handm3n Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Ano, má ale já mám tu složku pro MAQ videa, ne tu druhou. EDIT: Není to tím že je to od Sparca? Viděl jsem že tu kdosi psal, že mu od něj dost videí nešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 handm3n Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Ano, bylo to sparcem,,, nevím proč ale film od někoho jiného mi jede. LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
handm3n
Potřebuji poradit ohledně psp videa s MS. Hlásí mi to The data type is not supported. Nevím si s tím rady mám vše podle návodu, vše mp4 stahované odsud. Děkuji za případnou pomoc. :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts