Mc7Matt Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 cau..mam cwcheat hraju tekken ,ale ukazuje se mi jen velice malo cheatu a vim,ze v te databazi jich je vic,ale ve hre se proste neukazujou...stahl jsem i nejnovejsi databazi,ale ve hre se mi ukazalo asi jen 5 cheatu..pls pomozte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kira Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Zalezi taky jakou mas verzi hry jestli mas japonskou nebo americkou verzi mas napsanou nahore kdyz spustis cwcheat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mc7Matt Odesláno Červenec 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 ja tam mam napsane jen tek. dark res. (BT) ID: UCET-00424 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 ja tam mam napsane jen tek. dark res. (BT) ID: UCET-00424Tak to máš zřejmě EU verzi.Stáhni si US verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mc7Matt Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Tak to máš zřejmě EU verzi.Stáhni si US verzi. no jo jenze stejne je v te databazi hodne cheatu i na EU verzi atak,ale ve hre se to proste neukaze:cry: poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 no jo jenze stejne je v te databazi hodne cheatu i na EU verzi atak,ale ve hre se to proste neukaze:cry: Tak máš jinou EU verzi.Ono těch verzí je více.A navíc některé cheaty ani nefungují apod.(nikdo to na welltalu nekontroluje)Potom už jedině převod z Mastercheatu apod.Zde je všechno bez záruky na funkčnost.Nebo si ty cheaty příp.najdi sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.