Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DPH u zahranicni zasilky

.Den

Recommended Posts

Chci znamemu poslat ze zahranici jeden kus obleceni (hodnota asi 700 Kc) a jednu hru pro Nintendo DS (430 Kc), normalne jako darek. Jde mi ale o to, jestli po nem potom ti vyderaci na celnici nebudou chtit zaplatit nejake DPH, hlavne asi za tu hru (obleceni by stejne nedopatrali). =/ Nevite nekdo?

Prosim odpovedi jen pokud mate zkusenosti, nebo to vite na 100%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, o to mi jde, jestli je to 100% OK jako gift u soukrome osoby, kdyz je tam prave cerstve koupene zbozi. Protoze kdyby mi to posilal jako gift treba Amazon, tak to nikdo neresi a stejne mi tam napali 19% DPH na hru a kdo vi co by si nevymysleli na hadry.

Odkaz ke komentáři

pokud to posilas do yme EU tak no problem

:)

Jo, o to mi jde, jestli je to 100% OK jako gift u soukrome osoby, kdyz je tam prave cerstve koupene zbozi. Protoze kdyby mi to posilal jako gift treba Amazon, tak to nikdo neresi a stejne mi tam napali 19% DPH na hru a kdo vi co by si nevymysleli na hadry.
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu