manousp Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Je tu na foru nekdo takovy, kdo ma ten novy model Xka, a uz ho posilal na reklamaci ??? .. celkem by me to zajimalo, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 ja ho budu posilat... za chodu mi prestala fungovat mechanika a uz se vubec neroztoci... hend jak dorazim z nemocnice tak ho budu posilat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Samozrejme se to nekomu na 100% stalo, bezna elektronika je bezne poruchova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Samozrejme se to nekomu na 100% stalo, bezna elektronika je bezne poruchova. No jo, ale ty starsi Xka sou trochu vice poruchovy :D ... prave se koupil Premium, ale bez Hdmi (jeste ho nemam doma) ... tak doufam, ze aspon chvili pojede :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 No jo, ale ty starsi Xka sou trochu vice poruchovy :D ... prave se koupil Premium, ale bez Hdmi (jeste ho nemam doma) ... tak doufam, ze aspon chvili pojede :cheesygrin: já mám premium bez hdmi a od prosince jede v klidu(měl jsem už jednu červenou led pak dvě červený led...3eště nenaskočily xD 4už jo-to bylo moje chyba xD) v prosinci jsem ho ještě kupoval v bazaru tak bůh ví jak dlouho je starej xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 No jo, ale ty starsi Xka sou trochu vice poruchovy :D ... prave se koupil Premium, ale bez Hdmi (jeste ho nemam doma) ... tak doufam, ze aspon chvili pojede :cheesygrin:trochu ? tak min o 70% :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 trochu ? tak min o 70% :D No ja ted prave koupil Xbox bez HDMI, tak doufam, ze to alespon chvili pojede :roll: .... nechapu, jak je mozne, ze je to tak poruchovy .... to je hrozny .... nastesti zaruka to jisti. A myslite ze je dobre koupit i to pridavne chlazeni ???? Pomuze to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ryder Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 ja mam svuj Xbox bez HDMI uz pres rok a jeste se mi s nim nic nestalo, tak doufam ze ani nestane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 topmen Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 ryder : Kolko hodin hras denne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 tak samozřejmě je to ovlivněno teplotou , polohou , místem kde stojí , používáním ... kdyby byly oba ve stejných podmínkách tak by ten starší vydržel daleko míň.. no je to hrozný , že byly (jsou ?) tak poruchované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
manousp
Je tu na foru nekdo takovy, kdo ma ten novy model Xka, a uz ho posilal na reklamaci ??? .. celkem by me to zajimalo,
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts