Mike55 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2008 Ahoj. Nevíte kde bych mohl sehnat toto demo? Když najedu v PS3 na PSstore, tak je tam hodně dem, ale tohle tam není...a není tam třeba ani NHL 08 atd..nevíte kde to všechno je? Dík Citovat
0 marek_2080 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2008 ted si nejsem jistej ale mozna je jen na USstore.. vytvor si novyho uzivatele a znova se regni na PSN.. tentokrat s americkou adresou atd. Citovat
0 Mike55 Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2008 ted si nejsem jistej ale mozna je jen na USstore.. vytvor si novyho uzivatele a znova se regni na PSN.. tentokrat s americkou adresou atd. Aha, a to nemusím už dělat master account že? Stačí sub ne? Citovat
0 marek_2080 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2008 registrujes se nanovo, takze spis master.. kdyztak se dal ptej tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=26641 Citovat
0 marek_2080 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2008 na EUstoru to nevidim (jen Top Spin wallpaper :D), kazdopadne to demo je na US storu jak sekci New relases (docasne) tak Demos ;) Citovat
0 Mike55 Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2008 Já vím, už ho mám stáhnuté a už jsem si i zahrál, je to super farka!! Citovat
Otázka
Mike55
Ahoj. Nevíte kde bych mohl sehnat toto demo? Když najedu v PS3 na PSstore, tak je tam hodně dem, ale tohle tam není...a není tam třeba ani NHL 08 atd..nevíte kde to všechno je? Dík
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.