Mike55 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Ahoj. Nevíte kde bych mohl sehnat toto demo? Když najedu v PS3 na PSstore, tak je tam hodně dem, ale tohle tam není...a není tam třeba ani NHL 08 atd..nevíte kde to všechno je? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 ted si nejsem jistej ale mozna je jen na USstore.. vytvor si novyho uzivatele a znova se regni na PSN.. tentokrat s americkou adresou atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 ted si nejsem jistej ale mozna je jen na USstore.. vytvor si novyho uzivatele a znova se regni na PSN.. tentokrat s americkou adresou atd. Aha, a to nemusím už dělat master account že? Stačí sub ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 registrujes se nanovo, takze spis master.. kdyztak se dal ptej tady: http://console-forum.net/showthread.php?t=26641 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Je to na EU store.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 na EUstoru to nevidim (jen Top Spin wallpaper :D), kazdopadne to demo je na US storu jak sekci New relases (docasne) tak Demos ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Já vím, už ho mám stáhnuté a už jsem si i zahrál, je to super farka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mike55
Ahoj. Nevíte kde bych mohl sehnat toto demo? Když najedu v PS3 na PSstore, tak je tam hodně dem, ale tohle tam není...a není tam třeba ani NHL 08 atd..nevíte kde to všechno je? Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.