.Den Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 V Japonsku se 31. cervence zacina prodavat nabijeci stojanek pro NDS. Nahodou jsem to nasel na japonskem Amazonu. Cena v prepoctu 250 Kc. O prodeji v EU nic nevim, nezkoumal jsem, pouze informuju. :) Mozna koupim k novemu NDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Pekne, dekorativni a z hlediska designerskeho, je to taktez nice... .. ale zustavam u sveho praktivtejsiho kabelu, ktery se lepe slozi a veme na cesty a da se pri nabijeni na nem i hrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Jo, tohle je proste jen domu na stul vedle ostatni elektroniky, aby to vypadalo pekne. :) Ale za tu cenu mozna pak i koupim... By me zajimalo jestli se bude prodavat i tady. Ale je tusim oficialne od Nintenda, takze mozna i jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozdnisber Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 No ja myslim, ze to je docela zbytecna koupe. Anonymous ma pravdu, ze klasicke nabijeni pomoci kabelu je uplne v pohode a zabere mnohem mene mista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Já mám toto (nedivte se, NDS mám už dýl, tak jsem si pořídil spoustu kravinek XD) A je to krásný, svítí to :D Ale to cos tu dal je spešl, koupil bych si to taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Zdravim, tak že se to tady u nás ještě nedá pořídit???? Docela bych to chtěl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaharadZa Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Tobě bych to stejně neprodal:-D , taky by se mi líbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Pche, ty to máš doma nebo co? Chci to hned..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lithia Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Páni, vypadá to pěkně...ale co to vlastně dělá? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Nabiji to DSko a slouzi to jako dekorativni stojanek na DS. Praktickou funkci to vsak nema zadnou - krom toho nabijeni, pri kterem ale nemuzes ani hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lithia Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 OK, ale jak jako?To vezmeš normální nabíječku, píchneš jí do stojanu, na to dáš DSko a nabíjí se to takhle?Nebo do samotnýho stojanu strčíš nabíječku, nabiješ to a pak si to můžeš nabít bez zásuvky třeba na cestách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 To bylo dobry no,ale asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Mě by spíš zajímalo jestli se to třeba nenabíjí rychleji ale za tu cenu a jak je to pěkné bych si to koupil i když je to vcelku zbytečné :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Ta prvni verze, strcis nabijecku do stojanu. Stojan v sobe zadne baterie nema. Pro nabiti ze stojanu je treba zasuvka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 No fajna vychytyvka :) ale trochu zbytecna gdyz z toho nemuzes hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Je to hezky ale celkem zbytecny jak uz bylo receno nemuzes pritom parit a zabira to tky +zasuvku jako normal nabijecka ?D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Nevíte někdo kde to prodávají???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 DealExtreme.com. Myslím, že jsem to viděl i na Aukru nebo na nintendods.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Je to na prd. Radši su kup norm nabíječku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Koupit místo normální nabíječky tohle, je blbost. Ale komu nevadí dát na to nějakou kačku, tak je to na stole rozhodně hezčí než kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 To sice je, ale já mám tyhle stojany doma dva na NDSFAT (klidně prodám osobkou v Praze) ale je to k ničemu. Nedá se při tom totiž NDS pužívat. Proto je lepší mít normální nabíječku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.