zenich1 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 http://www.devils-shadow.net/forums/psp-iso-downloads/4-every-eur-us-psp-iso-ever-released-494-full-isos.html:) tak lidicky tady mate dost dobrou adresu na gamesy je jich tam opravdu hodne moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 http://www.devils-shadow.net/forums/psp-iso-downloads/4-every-eur-us-psp-iso-ever-released-494-full-isos.html:) tak lidicky tady mate dost dobrou adresu na gamesy je jich tam opravdu hodne moc děkujume ale staci se podivat do PSP Download/PSP Hry a tam je mega topiců s uplejma hrama...a navic to nejede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 děkujume ale staci se podivat do PSP Download/PSP Hry a tam je mega topiců s uplejma hrama...a navic to nejede :D Jede to stací to prekopirovat do novyho internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zenich1 Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 http://www.devils-shadow.net/forums/psp-iso-downloads/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 Jede to stací to prekopirovat do novyho internetu už sem to taky zistil :D ale stejne naco cizi neovřenej upload než náš ověřenej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 jj taky mi to jede ale já stahuju z pspiso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 už sem to taky zistil :D ale stejne naco cizi neovřenej upload než náš ověřenej ? Každej upload dobrej navic tam maj vsechny hry hezky pohromade... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zenich1 Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 jj jde to v pohode a je jich tam o dost vic nez v normalnich odkazech a hlavne jich je vetsina na megauplaudu takze vlastne muzete neomezene stahovat a ne jako pres rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zenich1 Odesláno Červenec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 jinak je to opravdu overeny a stahnul jsem behem mesice z toho 70 her vetsina odkazu je zivych teda zatim vlastne vsechny co jsem zkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 klikl sme na jednu hru a zrovna byla na rapidu...já stahuju ze free serverů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fawkes Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 lol posílám thx... sice tam nestahuju ale je to dobrá databáze her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smir3k Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 borci schanim uz vyslou hru gran turismo 4mobile nemuzu to sehnat myslim iso soubor:psp: predem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajlík Odesláno Červenec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2008 klikl jsem zatim na 20 her - vse na rapidu xD EDIT: projel jsem cca 50 her - vse na rapidu, kde ze je ten MU? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elBarto Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 všetky hry sú iba na rapide a žiadne na megaupload je to oničom , teraz po tých zmenách na rapidshare mi to ťahá 60KB/s to mi viacej ťahá z uložto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Myslim že tohle je v rozporu s pravidly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.