luschak Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Chci se zeptat mam sice PSP nově, ale taky nevydrží věčně. Jdou nějak vyměnit tlačítka když budou třeba nějak ohrhaný? :):psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Samozrejme ze daji. Ale budes muset rozmontovat PSP a tím přijdes o zaruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 407sw Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 je to promitivni zakrok jen sundas kryt a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 sice to je jednoduchy ae me se za celej rok pouzivani myho Phatu nic nepo***;) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 ja mam psp rok a už blbnou ale jen trochu tak na to seru a až my vyprší lhuta tak si nechám vitunit psp a přitom my vimění i ty tlačítka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Já jsem PSP koupil a už teď je nejaky divny X tak prave si to chci asi vymenit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Já jsem PSP koupil a už teď je nejaky divny X tak prave si to chci asi vymenit Bazarovej nebo novej ? Nemělo by, já jsem na PSP hrál jako blázen, a po roce v pohodě a to jsem do toho mlátil :dozey: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Uplně novy. Kámoš ma taky novy a ma ty tlacitka takovy pevny, ale ja je mam takovy maslovy xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Červenec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Bazarovej nebo novej ? Nemělo by, já jsem na PSP hrál jako blázen, a po roce v pohodě a to jsem do toho mlátil :dozey: :D Uplně novy. Kámoš ma taky novy a ma ty tlacitka takovy pevny, ale ja je mam takovy maslovy xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luschak
Chci se zeptat mam sice PSP nově, ale taky nevydrží věčně. Jdou nějak vyměnit tlačítka když budou třeba nějak ohrhaný? :):psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts