nutis Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Ciao, chtel bych si poridit Nokii N95 a zrejme pres nejaky e-shop kde vyjde levneji. Mate s nejakym dobre zkusenosti, ktery by jste mi mohli doporucit? Thx Popr muzete uvadet i zkusenosti a nazor na N95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Hoj, měl jsem N95 14 dní a dal jsem ji pryč... je to strašně velkej telefon, nemá vůbec krytej display, takže se může hned poškrábat, celkově mě nenadchl ani po funkční stránce, kdy dost lagoval i při obyč věcech... jediné, co mě na tom telefonu trochu vzalo byl foťák, nic jiného... už nikdy víc N series:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 zbozi.cz, pak tam zaskrtnes Nejlevnejsi nebo tak neco a pak aokrat sledujes kolik jakej e shop ma hvezdicek. GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Novej e-shop mobilveci.cz jeto e-shop mobilmanie.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 http://www.mobilky.cz/ vlastni zkusenost, a to dobra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 No tak to seš asi vyjímka, protože mobilky je snad nejhorší co může bejt. Problémy mělo sousty lidí. Neuznané reklamace atd. Kup si hlavně českou distribuci a nedej na ty keci že N95 stojí funkčně za houby. Co nemá si doinstaluješ a nejnovější FW řeší téměř všechny chybičky. Jedině s baterii je to horší. Jo a na disp si kup folii www.screenprotector.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 na mobilky je i spousta stížností na SOS (sdružení ochrany spotřebitelů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medik_cze Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 www.mobilecky.cz Nokia N95+1GB karta = 8299Kč Nokia N95+2GB karta = 8445Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 No mobilky bych radsi vynechal.Jeste sem chtel dodat k mobilveci.cz ze posilaj uz potvrzeny origo zarucak.Neni nikam potreba ho posilat. N95 11.240Kč N95 8GB 16.080Kč Sice drazsi ale zato made in Finland a zadna Cina, Thajwan nebo Hungary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.