Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pár otázek

Antimonit

Otázka

Tak už máme XBox aspoň měsíc a nastřádalo se už více otázek ohledně Xka, takže...

1. Když má hra "Bad Kreon Rip", dá se ten bug nějak odstranit?

2. Je dneska ještě nějaký riziko Banu s flashnutým Xkem a hraní hry se Stealthem, GG kreon ripem a po jejím vydání? (neni potřeba modchip?)

3. Pokud ano, stačí hrát single nebo online k Banu (s připojenym ethernetovym kabelem a podmínkama 2. otázky)?

4. Může rychlost vypalování na 1x nebo 2,4x nějak ovlivnit rychlost načítání apod. hry? Kdo ví kde jsem četl že GTA vypálený na 1x potom nedělá problémy...

5. S harddiskem se zlepší jenom načítání u GTA nebo u většiny her?

Předem díky za odpovědi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Tak už máme XBox aspoň měsíc a nastřádalo se už více otázek ohledně Xka, takže...

1. Když má hra "Bad Kreon Rip", dá se ten bug nějak odstranit?

2. Je dneska ještě nějaký riziko Banu s flashnutým Xkem a hraní hry se Stealthem, GG kreon ripem a po jejím vydání? (neni potřeba modchip?)

3. Pokud ano, stačí hrát single nebo online k Banu (s připojenym ethernetovym kabelem a podmínkama 2. otázky)?

4. Může rychlost vypalování na 1x nebo 2,4x nějak ovlivnit rychlost načítání apod. hry? Kdo ví kde jsem četl že GTA vypálený na 1x potom nedělá problémy...

5. S harddiskem se zlepší jenom načítání u GTA nebo u většiny her?

Předem díky za odpovědi...

1. jistě stahni lepší SS a přidej ho do isa(jak se do isa má přidat najdeš v topicu pro začátečníky)

2. ne myslim že ne

3. ban můžeš dostat jenom že hraješ hru se zapnutým livem(pokud hraješ tak jak máš(gkreonRiP, novější neoficiální FW mehcaniky/chip,po vydání;) )

4. čím pomaleji pálíš tím lepší to je:)

5. někdy...(bud pomůže nebo ne)

Odkaz ke komentáři

• 0
Už jsem se chtěl zeptat kde ten topic je :D

Jak to tam mám dát chápu, ale kde si mám stáhnout ten jinej SS (SS.bin?), a jak poznám že je to ten kterej potřebuju, když se pro všechny hry jmenuje stejně? :D

proště když budeš stahovat tady z fora tak se koukej na komenty (pořád) ale často to není... a když bude vadnej tak vždycky tady někdo hodí novej ss

Odkaz ke komentáři

• 0

Brácha právě stahoval Battlefield Bad Company přes Torrent a ono ejhle... Neni na ty ss nějaká stránka? Myslim že jsem něco takovýho viděl, nebo možná někde u Mulleteru (že tam byl dlouhej seznam, nemyslim to že jsem ten SS.bin extrahoval)...

Možná by se šiklo pro další případy...

Odkaz ke komentáři

• 0
Brácha právě stahoval Battlefield Bad Company přes Torrent a ono ejhle... Neni na ty ss nějaká stránka? Myslim že jsem něco takovýho viděl, nebo možná někde u Mulleteru (že tam byl dlouhej seznam, nemyslim to že jsem ten SS.bin extrahoval)...

Možná by se šiklo pro další případy...

no je lepší stáhnou exkluzivní SS ... jinak je možnost dostat ban...jinak batla můžeš stáhnou free max rychlostí z mojeho topicu je tam i SS;)

Odkaz ke komentáři

• 0
Už je celej stáhlej a připravenej k vypálení, jenom je bad kreon rip... Stačí tam jenom hodit ten tvůj SS? Nebo je potřeba stáhnout znova celou hru (asi blbost co?)?

Mimochodem, ulož.to tedka nějak blbne a nemůžu z něj nic stáhnout :(

no stačí jak stáhneš ten ss

Odkaz ke komentáři

• 0
Ok, díky za pomoc... Jestli tady ješte jsi, mohl by jsi prosím zkusit stáhnout něco z Ulož.to? Furt jenom chyba při načítání stránky, tak jestli to je jenom u mě nebo je to u nich :(

dík a dík za mě i bráchu :D

funguje... kdyžtak tady máš ten ss na edisk;)

http://www.edisk.cz/stahni/05959/ss.-battlefield-badcompany.rar_1.35KB.html

estli mi chceš opravdu poděkovat tak pomačkej u mých příspěvků(tady) tlačítko thanks;) budu rád;)

heslo k raru

upload_by_zavorka_for_console-forum.net

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu