vlkous Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 chci si poridit psp slim black base pack ale nevim kde ho maji nejlevnejsi:| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karas12 Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 já jsem ho kupoval v Electro World v Olomouci za 4200 + - 100kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkous Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 ja jsem ho nasel za 4359kč na adresehttp://www.gamehouse.cz/playstation-psp/playstation-psp-slim-black-base-pack-4825.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 kup ho v jrc.cz ale pres net! a jeste titam pridaj nejakou hru :) romeno jaky tedka davate :D? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkous Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 tam je drazsi!:blink2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 stoji 4500 ale daj ti jeste umd v hodnote 500... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 ja sem ted videl v oficial sony shopu PSP za 4200Kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkous Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 nepotrebuju ja si stahnu hry:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 nepotrebuju ja si stahnu hry:psp: ale umd se da taky prodat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 nepotrebuju ja si stahnu hry:psp:hm..uz vidim jak budes otravovat ze ti nejdou stazeny hry...a budes delat blby topici jak to udelat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kajus Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 vlkous je můj brácha a snad tak blbej nebude:lol: (dyby jo tak mu pomuzu:angry:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alendan Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 já ho koupil na http://gamehouse.cz/playstation-psp/playstation-psp-slim-black-base-pack-4825.php i s paměťovkou a dostal sem k tomu hru zadax ani sem o tom nevěděl :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkous Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 já ho koupil na http://gamehouse.cz/playstation-psp/playstation-psp-slim-black-base-pack-4825.php i s paměťovkou a dostal sem k tomu hru zadax ani sem o tom nevěděl :D tam ho chci koupit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vlkous
chci si poridit psp slim black base pack ale nevim kde ho maji nejlevnejsi:|
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts