ramalamadingdong Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Zapíná sem vám PSP samo? No mne jo sedim u compu psp mam vedle mne a zničeho nic se zapne a žádá pripojení k intrenetu.Nevíte co stím je? Help PLZ :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 heh tak to je divny ... vis jiste ze se to o nic 'neotrelo' ? nebo leda nejakej divnej skrat .. kolikrat ti to uz udelalo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 uz asi 6 krát a stále to chce pripojeni k interntu.nemuze to bit tim ze mam 3.02 :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 tak to nevim tys ted nekdy delal upgrade? mas ten ustom FW nebo normalni firmware od sony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 jen downgrade z 2.00 na 1.50 ale to bilo asi pred rokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 no jo ale ted mas 3.02 ne? original FW ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 ne to je cez devhook ti by sem byl blbec kdybich si dal 3.02 :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houznak Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 me to delalo taky mam 3.00 ale mese zaplo vzdy ve 12 v noci a hned se vyplo a lezlo to do rss kanalu ja sem dal uplnej restatrt nadatveni psp a k ale ja sem to mel asi kuli netu protoze to zaclo ten den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 me to delalo taky mam 3.00 ale mese zaplo vzdy ve 12 v noci a hned se vyplo a lezlo to do rss kanalu ja sem dal uplnej restatrt nadatveni psp a k ale ja sem to mel asi kuli netu protoze to zaclo ten denno to je ta chyba,leze to do rss ake mne sa nevipne mne se zapne hudba. :roll: :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houznak Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2006 to je ale nastaveni z internetu staci kdys si vymazes nastaveni psp a je tio v poho tam se da nak nastavit cas zapnuti psp na rss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ramalamadingdong
Zapíná sem vám PSP samo? No mne jo sedim u compu psp mam vedle mne a zničeho nic se zapne a žádá pripojení k intrenetu.Nevíte co stím je?
Help PLZ :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts