Fryta Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Hej lidi normal zapnu psp pak zapnu Homebrew LighMP3 chvíli poslouchám a nejednou prej psp Crashed myslem se že je to brick nebo tak něco dal sem křížek a psp jelo dál nevíte co to má znamenat??? Přiložené foto : http://uloz.to/555272/cimg1228.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 moc dobře anglicky neumim a tohle se mě ještě nestalo zkus znova ten homebrew stáhnout třeba to máš nějak podělany.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 nwm ale ani nevíš jak sem byl happy že to jelo...rači ho vymažu a skusím něco jiného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 nwm ale ani nevíš jak sem byl happy že to jelo...rači ho vymažu a skusím něco jiného... jj to bude nejlepší :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 nikdo neví co to teda je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Mě to dělá na FAT taky, jediná rada najít jinej MP3 přehrávač :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Mně to dělal PePviewer na FATku... když sem to viděl poprvý tak sem byl posranej xD to ještě nebyla pandora tenkrát. Pak se mi to stalo ještě asi 3x. Ale nikdy jsem nevěděl co to je... Asi jediná rada:) Stáhni si jinou HB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Parkrat mi to u LightMP3 delalo taky a jediny rozumny vysvetleni mi pride ze aplikace je stale ve verzi BETA a stale v testovani...;) jinak ted uz je myslim i BETA2;) ae stalo se mi to u vice HB a ani jednou jsem nebricknul;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScRyX Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Mne sa to pri light mp3 BETA1 stalo vtedy, ked som si dal media library scan for media...ale aplikacia dalej nesla :D len psp sa nevyplo, hodilo ma do xmb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fryta Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 tak já to viděl poprvé tak sem si říkal co to je ted když to nastane znovu tak už budu vědět co to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Je to kvuli diakritice v nazvu mp3/slozku/id3tagu.. HB aplikace to vetsinou nezkousnou.. LightMP3 patri mezi ne.. Navic LightMp3 2.X.X je jeste ve stadiu beta a ma stale ruzne pady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fryta
Hej lidi normal zapnu psp pak zapnu Homebrew LighMP3 chvíli poslouchám a nejednou prej psp Crashed myslem se že je to brick nebo tak něco dal sem křížek a psp jelo dál nevíte co to má znamenat???
Přiložené foto : http://uloz.to/555272/cimg1228.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts