Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Herní rádio!

NoLimit

Recommended Posts

Vzhledem k tomu, že mám po večerech a nocích trochu volného času a rád si poslechnu dobrý herní soundtrack, napadlo mě pro console-forum a nejen pro něj založit takové menší rádio plné herní muziky. Od vás, návštěvníků, bych naoplátku žádal pouze, abyste rádio poslouchali nebo se vyjádřili, zda to má cenu.

Bohužel sem nemůžu hodit pevný link, jelikož ID port utility skrze kterou rádio poběží, se bude měnit s každou novou relací. Je to hlavně kvůli zlým pánům z OSA (protipirátská unie) a dalších podobným organizací. Ale nemějte strach, před každou relací dám dopředu vědět, na jaké adrese se bude vysílat. Dnes jsem zahájil takovým menší beta provoz (momentálně běží soundtrak z NHL 07). Poslechnout můžete ZDE.

Tak co myslíte, půjdete do toho semnou?:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NoLimite pokud bys mel zajem tak na radiostreamu mam stanici ale nevysilam.Stanice je zaplacena a ma pevnou adresu tudiz nemisis menit ma kazdou relaci.Proste se prihlasis a vysilas a porad na ty samy adrese.Jsem ochoten ti ji dat at nezahali kdyz je zaplacena.Pokud budes mit zajem pisni mi PM a dam ti login a heslo.Nazev stanice si muzes upravit podle svyho, dat si tam icq, email je tam i prehledny online chat.Muzes i moderovat pomoci mikrofonu pokud mas tu moznost.Vysila se pres winamp a plugin kterej si tam stahnes a nastavis.Vse je tam popsano.Ja to zakladal pro racing club ale pak z toho seslo a ted nemam pripojeni na vysilani.Pokud by cteli jeste nejaky poplatek tak to zatahnu ale myslim ze chteli jen za registraci stanice.Takze ji mmas k dispozici :)

Odkaz ke komentáři

Takžde. Díky Jirkovi71 jsme přešli na profi hosting...už nikdy žádné měnění id portu a adresy. Nyní máme svůj profil, svůj stream, svůj chat...no prostě je toho spousta. Přidejte se....TADY!

Dnešní program:

15-16,30h MotorStorm O.S.T

16,30-18,30h Tony Hawks 3 O.S.T.

18,30 - 20,00 Test Drive

20 - 21, 30 Driver Parallel Lines

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu