Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Co se stalo ??? pomoc prosim !!

Tweeety

Otázka

Dal jsem si do psp custom xmb a pak jsem tam dal custom xmb plugin.. vybral v nem cxmb tema a psp se vyplo tak jsem tam dal puvodni xmb zapnul a je puvodni znelka a pak naskocej samy cinsky znaky.. co to je ???? pomoz prosim :cry:

EDIT: je tam anglicky napsano: Setting information is corrupted. Pres the O button to repair and restore default settings.

Ale nereaguje to!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

vlez do recovery a dej v advanced format flash1 and reset setings , do recovery se dostanes tak ze pri zapinani psp drz tlacitko R , ta bsod obrazovka se ti zobrazi asi znovu ale na kolecko uz by mela reagovat , taky naformatuj kartu....

Jeste taky muzes zkusit smazat ten plugin z karty...

Odkaz ke komentáři

• 0

zkus zformatovat flash1 v recovery, spustit PSP bez karty, zformatovat flash1 pres USB a opet spustit PSP bez karty.. Jinak pomuze (snad) pandora.. Tohle bylo BSOD PSPcka v CFW 3.71 M33, kdy dochazelo k total brickum, tak se modli, at nejsi v podobnem pripade - chovalo se to stejne, po booto to ukazalo toto a po stisknuti kolecka to skakalo dokola, cim vicekrat jsi zmackl kolecko, tim vetsi jsi mel sanci, ze PSP uz nevzrisis.. (bez NAND zalohy..).

Ale to bylo jen pokud clovek zasahoval do flash0 pres USB - pluginem by to byt nemelo..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu