Wartryton Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 kouknete se na http://www.playcentrum.cz/neuros-mpeg-4-recorder-psp-302201.htm je to uplne mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 loL dobra vychytavka.. :P o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 JJ taky si myslim ale ta cena ponekud je vetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 JJ taky si myslim ale ta cena ponekud je vetsi nj ale kdybych mel peniz na vic tak bych si to koupil..na cesty...TV,Filmy...:P 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
operator Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 A k čemu,že to je?Nepochopil jsem to... :roll: PROMIŇTE,ŽE JSEM SE VŮBEC ZEPTAL!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 Ja o tom premejslim skoro tyden co sem to objevil.Ale nevim za ty penize se to musi vyplatit jinak jeto o nicem :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 A k čemu,že to je?Nepochopil jsem to... :roll: LOL :evil: ...si precti clanek pod tim...0mG..o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Prosinec 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 LOL;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 LOL;)Nespamuj tady, jinak, je to určo dobrá věc ale lepší je podle mě už dvd rekordér a pak konvert...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2006 LOL;)Nespamuj tady, jinak, je to určo dobrá věc ale lepší je podle mě už dvd rekordér a pak konvert......Takhle to delam ja.Nhraju na dvd rekorder a pak konvret pres PSP M.C.Pro me jeto asi zbytecna vec ale jinym se muze hodit :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.