buddyfriend Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Takze zejtra ve 20h má Avril Lavigne koncert v pražské O2 (Sazka) Aréně tak kdo jdete? (ja jdu pochopitelne jinak bych to tu nezakladal :D) edit: kdyztak rovnou piste v jakym jste sektoru atd x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 já jdu sehnal jsem velice levně lístek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 driver: v jakym jsi sektoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLENNYx Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 Ja budu v sektoru MOSH or die.... !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 :))) nesel bych ani zadarmo..sorry kluci! :) za kolik byli listky?! a za kolik si sehnal ten levny? (jen orientacne))) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 no ja mam za 590 na sezeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 no snad to tam tak rozparadi ze sedet nebude treba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 nvm nvm no. nepřijde mi že to avril umí rozjet s publikem tak jak jiní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Mit cashe tak bych sel :). I kdyz je to v kyslikovy arene :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 njn skoda...drivere kde teda jses? oo, ja jsem v sektoru 120 prvni rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 šel bych hrozně rád ,ale zejtra jedu na dovolenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 sel bych kdybych ji moh sahnout na zadek a na prsicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 sel bych kdybych ji moh sahnout na zadek a na prsicka... o_O to jsi psal i kdyz jsem se ptal na rihannu :lol: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 no dit...ta nebo ta...to je jedno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 no dit...ta nebo ta...to je jedno.. omfg x'D:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 trochu me to zklamalo, cekal jsem od toho vic, ale libilo se mi to, presto musim konstatovat, ze rihannin vystup byl zajimavejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.