Silas Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 mám takovej dotaz - ještě jsem nikdy nedržel Xbox v ruce - liší se nějak hratelnost (frames per second / FPS) her na starým Xboxu (verze bez HDMI) a na novým Xboxu? díky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 ne vybec je to stejne!!! si myslim!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 roarbb Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 Novy model sa lisi len tym ze ma lepsie chladenie, inu technologiu vyroby chipsetu a moznost pripojit zariadenie cez HDMI rozhranie. Ine veci ako hratelnost, grafika, zvuk, mechanika, atd su rovnake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 v FPS se neliší , ale v kvalitě se od sebe liší hrozně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Silas
mám takovej dotaz - ještě jsem nikdy nedržel Xbox v ruce - liší se nějak hratelnost (frames per second / FPS) her na starým Xboxu (verze bez HDMI) a na novým Xboxu? díky ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts