Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CXMB 3.21 pro 4.01M33 + 262 schemat + aktualizace 9.10.08

Recommended Posts

• Odpovědi 92
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Cus. Resim jeden problem, a to, ze kdyz rozeberu CTF thematko a chci ho slozit zase zpatky, bohuzel layout kterej mu dal autor nejede a ikony se zobrazujou jako puvodni XMB....nevedel by nekdo co delam spatne? Pouzivam CTF manager s podporou 4.01 M33, prx ktery to chce jsem si vyextrahoval a naisntaloval do CTFmanageru, CTF thematko to rozbali bez problemu, ale to slozeni uz je spatny...skladam to zpatky jak pres CTF manager tak i pres CXMB v PSP a vysledek je stale stejnej...kazdopadne jediny co me mate je, ze prx co jsem vyextrahoval z origos firmwaru maji jinou velikost nez prx v thematku coz predpokladam je proto, ze ty prx v thematku jsou upravene.Zkousel sem i vice thematek, ktere maji upravenou polohu ikon a stale stejnej vysledek.Jedine thematka bez upravene polohy mi jedu coz je v celku logicky...problem bude nekde, ze nejsem schopnej nacpat do CTF ty upreaveny prx nebo fakt nevim :( ...dik moc za pomoc....

Odesláno

téma vypadá následovně:

screen1cp1.th.png

a rozdíl je v nich akorát ten že ikony mají obráceně barvu (černá-bílá), plocha není defaultní. takže mě spíš jde jen o ty ikony! aby byly všechny a v tédle podobě! ale jestli je v tvém balíku stejný themesík, ale pod jiným názvem se všema ikonama tak to bude supr. ani náhledy mi tady nejdou .( takže nevím co a jak vypadá, proto jestli můžeš prosím uploadni i náhledy abych to nemusel po jednom v psp zkoušet .) dík

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu